Latvijas basketbolistēm veiksmīgas spēles Francijā
Latvijas sieviešu basketbola izlases centra spēlētāja Aija Brumermane aizvadīja vienu no saviem veiksmīgākajiem mačiem šosezon.
Basketbols
2010. gada 7. novembris, 22:34

Latvijas basketbolistēm veiksmīgas spēles Francijā

Jauns.lv

Efektīvus sniegumus Francijas sieviešu basketbola čempionāta spēlēs svētdien nodemonstrēja visas trīs tur spēlējošās latvietes Sabīne Niedola, Aija Putniņa un Aija Brumermane.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Brumermanes pārstāvētā "USO Mondeville" komanda ar 76:74 savstarpējā cīņā pieveica Nantes "Reze" komandu, kurā spēlē Niedola. Šī "Reze" vienībai bija pirmā neveiksme šosezon.

Šajā cīņā Brumermane 33 minūšu laikā guva 14 punktus, realizējot sešus no astoņiem izpildītajiem divpunktu metieniem un abus soda metienus. Vēl Brumermane izcīnīja sešas atlēkušās bumbas un bloķēja četrus metienus, cīņu noslēdzot ar 17 efektivitātes koeficienta punktiem, kas bija dalīts labākais sniegums komandā.

Savukārt Niedola spēlēja 36 minūtes, kuru laikā guva 16 punktus, realizējot četrus no deviņiem divpunktu metieniem un sešus no septiņiem soda metieniem. Vēl latviete izcīnīja sešas atlēkušās bumbas un izprovocēja sešus noteikumu pārkāpumus, tiekot pie 16 efektivitātes koeficienta punktiem, kas bija otrs labākais rezultāts komandā.

Tikmēr Putniņas pārstāvētā "Arras" komanda ar 68:60 savā laukumā pieveica "Villeneuve d'Ascq" vienību.

Putniņa 17 minūšu laikā guva deviņus punktus, realizējot visus trīs divpunktu metienus un trīs no četriem soda metieniem, bet grozam garām raidot vienīgo izpildīto tālmetienu. Vēl latviete izcīnīja četras atlēkušās bumbas, tiekot pie 12 efektivitātes punktiem, kas bija otrs labākais rādītājs komandā.

Tagad "Reze" komanda tikusi pie trijām uzvarām četrās spēlēs, "Arras" komanda izcīnījusi divas uzvaras četrās cīņās, bet "USO Mondeville" vienība tikusi pie divām uzvarām piecās spēlēs.

LETA/Foto: LETA