Hokejs
2010. gada 12. novembris, 23:18

Arī U-18 hokejisti sagrauj savus Austrijas vienaudžus

Jauns.lv

Latvijas U-18 hokeja izlase pārbaudes spēlē hokejā piektdien ar rezultātu 7:1 (1:0, 2:0, 4:1) sagrāva Austrijas vienaudžus.

Šajā mačā divus vārtus guva Roberts Lipsbergs, bet pa reizei precīzi bija Nikolajs Jeļisejevs, Martins Lavrovs, Artūrs Birstiņš, Regnārs Kaļinovskis un Rihards Remiņš.

Sestdien plkst.15 abas komandas "Volvo" ledus hallē tiksies atkārtoti.

Kā ziņots, Latvijas U-18 un U-20 izlašu galvenais treneris ir Leonīds Beresņevs, kurš piektdien kopā ar U-20 izlasi noslēdza dalību pārbaudes turnīrā Dānijā. Tāpēc šajās divās spēlēs komandu vada treneris Anatolijs Jemeļjaņenko ar palīgiem Ēriku Miļūnu un Aigaru Razgalu.

Kā ziņots, šodien "Sin Cup" turnīrā Dānijā savus Austrijas vienaudžus sagrāva arī Latvijas U-20 hokeja izlase, kura bija pārāka pat ar 9:0.

Nākamās Latvijas U-18 izlases pārbaudes spēles ir paredzētas 16., 17., 18. decembrī, kad tā izbraukumā trīs reizes sacentīsies ar Baltkrievijas vienaudžiem.

Kā ziņots, Latvijas U-18 izlase šī gada pasaules čempionāta A divīzijas turnīrā, kas aprīlī notika Baltkrievijā, izcīnīja devīto vietu un zaudēja vietu augstākajā divīzijā. Tāpēc nākamajā gadā tā atgriezīsies pasaules čempionāta B divīzijā, turklāt turnīrs no 10. līdz 16.aprīlim risināsies Rīgā.

A apakšgrupā kopā ar Latvijas U-18 izlasi par vienīgo ceļazīmi uz augstāko divīziju cīnīsies Ungārijas, Kazahstānas, Lielbritānijas un Itālijas valstsvienības.

Latvijas U-18 hokeja izlases sastāvs pārbaudes spēlēm ar Austriju:

vārtsargi - Nils Grīnfogels, Rihards Cimermanis, Vadims Miščuks;

aizsargi - Jānis Eisaks, Patriks Škuratovs, Kristaps Nīmanis, Pauls Zvirbulis, Krišs Lipsbergs, Sandis Šostaks, Andrejs Kondrovskis-Kudrjavskis;

uzbrucēji - Rinalds Rautenšilds, Juris Ziemiņš, Rihards Remiņš, Pauls Hodzko, Regnārs Kaļinovskis, Artjoms Dašutins, Emīls Potāpovs, Roberts Lipsbergs, Ričards Kondrāts, Nikolajs Jeļisejevs, Andrejs Siksnis, Artūrs Birstiņš, Martins Lavrovs, Toms Andersons.

kasjauns.lv/ LETA