Biedriņam 2+12, „Warriors” pārtrauc piecu zaudējumu sēriju
Basketbols
2010. gada 28. novembris, 11:08

Biedriņam 2+12, „Warriors” pārtrauc piecu zaudējumu sēriju

Jauns.lv

Andris Biedriņš sestdien guva divus punktus un izcīnīja 12 atlēkušās bumbas, bet Goldensteitas ''Warriors'' Nacionālās Basketbola asociācijas (NBA) spēlē viesos ar 104:94 uzvarēja Minesotas ''Timberwolves''.

­

Biedriņš spēlēja 24 minūtes un 20 sekundes nākamajā vakarā pēc savas šīs sezonas lieliskākās spēles, kad pret Memfisas ''Grizzlies'' guva 28 punktus un izcīnīja 21 atlēkušo bumbu. Latviešu centrs aizvadītajā mačā realizēja vienu no sešiem divpunktu metieniem. Vēl Biedriņam viena rezultatīva piespēle, divas kļūdas un sešas personiskās piezīmes.

Uzvarētājiem 30 punktus guva Dorels Raits, kurš realizēja deviņus no 12 tālmetieniem, uzstādot komandas visu laiku rekordu, 26 punkti, desmit rezultatīvas piespēles un septiņas pārtvertas bumbas Montam Elisam, bet 20 punkti un septiņas rezultatīvas piespēles Stīvenam Karijam. Savukārt mājiniekiem 28 punkti un deviņas atlēkušās bumbas Maiklam Bīzlijam, 21 punkts un 22 atlēkušās bumbas Kevinam Lovam, bet 16 punkti, sešas rezultatīvas piespēles un piecas kļūdas Lūkam Ridnauram.

Šajā mačā pēc astoņu spēļu izlaišanas „Warriors” sastāvā atgriezās pamatsastāva spēka uzbrucējs Deivids Lī, kurš šajā laikā pārcieta divas elkoņa dezinfekcijas operācijas.

''Warriors'' pārtrauca piecu zaudējumu sēriju un ar astoņām uzvarām, un deviņiem zaudējumiem NBA Rietumu konferencē ieņem desmito vietu, bet „Timbervolwes” tajā pašā konferencē ar četrām uzvarām 17 mačos ieņem priekšpēdējo 14. vietu.

Mača interesantākie momenti – video:

kasjauns.lv/Foto: AFP

­