Citi sporta veidi
2011. gada 25. janvāris, 17:18

Biatlona „lieliskais četrinieks” (Bricis, Maļuhins, Nākums, Upenieks) atkal kopā

Jauns.lv

Sestdien 29. janvārī tautas slēpojumā Madona atkal kopā būs Latvijas biatlona “lieliskais četrinieks” Ilmārs Bricis, Oļegs Maļuhins, Jēkabs Nākums un Gundars Upenieks, kasjauns.lv informēja „Sportlat” valdes priekšsēdētājs Gundars Upenieks.

Slēpojumu organizē kompānija „Sportlat”, kuru vada Gundars Upenieks. Ilmārs Bricis joprojām ir Latvijas biatlona valstsvienības līderis, Oļegs savu sportisko formu apliecināja svētdien, izcīnot otro vietu absolūtajā vērtējumā un uzvarot savā vecuma grupā Latvijas čempionāta ziemas triatlonā. Jēkabs Nākums ir ne tikai biatlona izlases treneris, bet arī sevi ir apliecinājis, kā atraktīvs sporta pasākumu vadītājs.

Tautas slēpojuma Madona starts sporta bāzē Smeceres sils. Jau no janvāra vidus slēpojuma trase visu 18 kilometru garumā ir sagatavota labā kvalitātē. Šogad slēpojumu īpašu padara fakts, ka uzreiz pēc tā februāra pirmajos datumos Smeceres sila bāze uzņems Skandināvijas kausu - otras nozīmīgākās sacensības distanču slēpošana pēc Pasaules kausa. Un tā jau ir kvalitātes zīme pati par sevi. Tautas slēpojuma „Madona” dalībnieki šogad sacentīsies distancē, kas sagatavota pasaules līmenī šī vārda tiešajā nozīmē.

Katram būs iespēja izvēlēties savām spējām un vēlmēm atbilstoša garuma distanci. Pasākums plānots tā, lai interesanti būtu sportisku ģimeņu visu vecumu locekļiem. Būs gan 18 km, gan 12 km distances, arī trī km lielākiem bērniem, 300 līdz 600 metru garas distances trim jaunākajām bērnu grupām. Mazākajā grupā sacentīsies piecus un sešus gadus vecie slēpotāji. Darbosies slēpju skoliņa pašiem mazākajiem, kur pedagogu pavadībā ar „Sportlat” sarūpētām slēpēm varēs spert pirmos soļus šajā sporta veidā. Sacensību dalībniekiem tiks piedāvāta arī slēpju noma un profesionāls slēpju sagatavošanas serviss. Neizpaliks karsta tēja un putra spēku atjaunošanai.

Pagājušajā gadā Tautas slēpojums „Madona” pulcēja ap 500 dalībnieku un pēc dalībnieku skaita bija otrs lielākais Latvijā.

Sacensību nolikums un pieteikšanās www.sportlat.lv


kasjauns.lv