Rudņevam vārti otrajā Vācijas bundeslīgas čempionāta spēlē pēc kārtas. FOTO. VIDEO
Artjoma Rudņeva vārtu guvums izšķīra spēles likteni.
Futbols
2012. gada 29. septembris, 18:59

Rudņevam vārti otrajā Vācijas bundeslīgas čempionāta spēlē pēc kārtas. FOTO. VIDEO

Jauns.lv

Vārtus otrajā Vācijas bundeslīgas futbola čempionāta spēlē pēc kārtas sestdien guva Latvijas izlases uzbrucējs Artjoms Rudņevs, bet viņa pārstāvētā Hamburgas SV (HSV) komanda svinēja uzvaru.

Aizvadītajā mačā Rudņevs guva savas komandas uzvaras vārtus, kad HSV ar 1:0 (0:0) savā laukumā pārspēja "Hannover 96" vienību.

Latvijas izlases uzbrucējs precīzi sita 20.minūtē, kad izmantoja Nīderlandes pussargs Rafaela van der Vārta piespēli.

Rudņevs pirmoreiz bundeslīgas mačā laukumā pavadīja visas 90 minūtes.

Uzbrucējs precīzs bija arī savas komandas iepriekšējā spēlē trešdien, kad guva pirmos vārtus bundeslīgas čempionātā.

Rudņevs ir pirmais Latvijas futbolists bundeslīgas čempionātā. Iepriekš 24 gadus vecais uzbrucējs ar Hamburgas klubu noslēdza četru gadu līgumu.

Aizvadītajā sezonā Rudņevs ar 22 precīziem raidījumiem kļuva par pārliecinošu Polijas čempionāta rezultatīvāko spēlētāju.

Latvijas izlasē Rudņevs līdz šim aizvadījis 21 spēli, izceļoties ar vienu precīzu sitienu. Pirmos vārtus valstsvienībā Rudņevs guva tikai pagājušā gada oktobrī, kad bija precīzs Eiropas čempionāta kvalifikācijas turnīra spēlē ar Maltu.

Kopvērtējumā tagad HSV komanda ar septiņiem punktiem sešās spēlēs ieņem desmito vietu, bet līdervienība ar 18 punktiem ir Minhenes "Bayern", kas sestās kārtas cīņā sestdien ar 2:0 (0:0) viesos pārspēja Brēmenes "Werder" vienību.

Artjoms Rudņevs nodrošina Hamburgas SV uzvaru - video:

LETA/Foto: EPA/LETA, AFP/LETA