Strēlniekam jauns konkurents - bijušais "Lakers" saspēles vadītājs
Amerikāņu aizsargs Dariuss Džonsons-Odoms.
Basketbols
2013. gada 25. janvāris, 20:21

Strēlniekam jauns konkurents - bijušais "Lakers" saspēles vadītājs

Jauns.lv

Latvijas izlases saspēles vadītāja Jāņa Strēlnieka pārstāvētā Krievijas komanda Sanktpēterburgas "Spartak" parakstījusi līgumu ar amerikāņu aizsargu Dariusu Džonsonu-Odomu, vēsta vienības mājaslapa internetā.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Vienošanās ar Džonsonu-Odomu esot panākta līdz šīs sezonas beigām ar iespēju to pagarināt vēl uz sezonu.

Amerikāņu viesspēlētājs "Spartak" komandā aizvietos savu tautieti Patriku Beverliju, kurš janvāra sākumā pievienojās Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) vienībai Hjūstonas "Rockets".

Pašlaik 23 gadus vecais Džonsons-Odoms šīs sezonas lielāko daļu pavadīja NBA Attīstības līgas vienībā Losandželosas "D-Fenders", bet četrus mačus viņš aizvadīja arī Losandželosas "Lakers" sastāvā.

Aizsargu ar kopējo 55.numuru 2012.gada jauno spēlētāju draftā izvēlējās Dalasas "Mavericks" vienība, bet tūlīt pēc tam tiesības uz viņu iegādājās "Lakers" komanda.

Džonsons-Odoms ir Strēlnieka vienaudzis, un paredzams, ka viņš latvietim radīs konkurenci par vietu laukumā.

"Spartak" komanda šosezon startē Eiropas kausa izcīņas un VTB bankas rīkotās Vienotās basketbola līgas (VBL) turnīros.

Eiropas kausa turnīra otrā posma jeb "Top16" sacensību K apakšgrupā Sanktpēterburgas klubs ar trijos mačos izcīnītām divām uzvarām ir otrajā vietā, bet VTB līgas sacensību A apakšgrupas kopvērtējumā "Spartak" ar deviņiem panākumiem 11 spēlēs ir pirmajā pozīcijā.

LETA/Foto: AFP/LETA