Basketbols
2013. gada 6. februāris, 09:13

Biedriņš nospēlē desmit sekundes, "Warriors" ielaiž 140 punktus. VIDEO

Jauns.lv

Četru uzvaru sēriju otrdien pārtrauca latviešu centra Andra Biedriņa pārstāvētā Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komanda Goldensteitas "Warriors", kas regulārā čempionāta spēlē ar 109:140 (37:38, 25:39, 24:27, 23:36) izbraukumā zaudēja Hjūstonas "Rockets" vienībai.

Biedriņš šoreiz laukumā pavadīja tikai desmit sekundes, kas bija pārliecinoši mazākais spēles laiks komandā un mazākais latvietim atvēlētais laiks šīs sezonas spēlēs. Statistikā Biedriņš atzīmēties nepaguva.

"Warriors" komandas pamatcentra funkcijas atkal pildīja Endrjū Boguts, kurš 24 minūšu laikā guva desmit punktus un izcīnīja deviņas atlēkušās bumbas. Boguts, kurš turpina rehabilitāciju pēc potītes traumas, piedalījās trešajā mačā pēc kārtas.

Tiek ziņots, ka austrālietis dosies laukumā arī piektdienas mačā pret Memfisas "Grizzlies", bet trešdienas cīņu pret Oklahomsitijas "Thunder" un sestdienas spēli pret Dalasas "Mavericks" izlaidīs.

Savukārt Goldensteitas komandas trešais centrs nigērietis Festuss Ezeli šoreiz nospēlēja sešas minūtes, gūstot četrus punktus un iekrājot trīs atlēkušās bumbas.

"Rockets" komanda šajā spēlē atkārtoja līgas rekordu, realizējot 23 trīspunktu metienus. Spēles pēdējā pusminūtē "Warriors" spēlētāji veica vairākus apzinātus noteikumu pārkāpumus, tādējādi neļaujot laukuma saimniekiem labot rekordu.

Rezultatīvākais "Warriors" rindās ar 20 punktiem bija Džerets Džeks, bet "Rockets" labā 28 punktus guva Džeremijs Lins.

Pēdējās desmit spēlēs "Warriors" basketbolisti piedzīvojuši trīs zaudējumus.

Rietumu konferences kopvērtējumā "Warriors" ar 30 uzvarām 48 mačos atkāpusies uz sesto vietu, bet "Rockets" basketbolisti ar 27 panākumiem 50 spēlēs šajā paša konferencē ir astotajā pozīcijā.

Mača interesantākie momenti - video:

LETA/Foto: AFP/LETA