Gudļevska konkurents par vietu NHL komandas vārtos spēles laikā paliek bez priekšzobiem. VIDEO
Bena Bišopa smaids spēles laikā pamatīgi izmainījās.
Hokejs
2016. gada 26. oktobris, 19:48

Gudļevska konkurents par vietu NHL komandas vārtos spēles laikā paliek bez priekšzobiem. VIDEO

Jauns.lv

Ļoti nepatīkamu epizodi piedzīvojis NHL kluba Tampabejas "Lightning" pamatvārtsargs Bens Bišops, kurš spēles laikā palika bez diviem priekšzobiem.

Tampabejas komandas mačā pret Toronto "Maple Leafs" pēc pretinieku metiena pa vārtiem ripa trāpīja pa Bišopa sejas aizsargmasku. Uzreiz bija manāms, ka vārtsargs nevar spēli turpināt. Tiesneši apturēja maču un laikumā devās "Lightning" mediķi, kuri konstatēja, ka amerikāņu vārtsargs ir palicis bez diviem priekšzobiem. Šāds gadījums ir visai neizprotams, jo vārtsargi nereti dabū ar ripu pa aizsargmasku, tomēr šādi negadījumi, kad tiek izsisti zobi, pārāk bieži nav dzirdēti. Pēc mediķu pārbaudēm Bišops varēja turpināt spēli un viņa dublieris Andrejs Vasiļevskis palika uz komandas soliņa. Līdz ar to "Lightning" vārstsargu rotācijas principi tuvākajā laikā, visticamāk, nemainīsies.

Bens Bišops ir "Lightning" pamātvārtsargs, kamēr krievs Andrejs Vasiļevskis ir viņa dublieris, savukārt mūsu Kristers Gudļevskis šobrīd ir sistēmas trešais vārtsargs, kuram iespējas doties laukumā NHL mačā, visticamāk, ir reāla tikai gadījumos, ja kāds no pirmajiem diviem vārtu vīriem gūtu savainojumu.

Bens Bišops paliek bez priekšzobiem - video: Kasjauns.lv/Foto: Ekrānuzņēmums no video