Vācietis Kamans kļūs par Hovarda aizstājēju "Lakers" rindās
Kriss Kamans (pa kreisi) ieņems Dvaita Hovarda (pa labi) vietu Losandželosas "Lakers" centra pozīcijā.
Basketbols
2013. gada 9. jūlijs, 11:48

Vācietis Kamans kļūs par Hovarda aizstājēju "Lakers" rindās

Jauns.lv

Par Dvaita Hovarda aizstājēju Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komandā Losandželosas "Lakers" kļūs vācu centrs Kriss Kamans.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Šajā starpsezonā Hovards izvēlējās atstāt "Lakers" komandu, kļūstot par pieprasītāko brīvo aģentu un pagājušajā nedēļas nogalē izlemjot pievienoties Hjūstonas "Rockets".

Savukārt tagad "Lakers" komanda izlēmusi piesaistīt 31 gadu veco Kamanu, kurš arī vasarā ir brīvais aģents. Paredzams, ka viņš noslēgs vienas sezonas līgumu par aptuveni 3,2 miljoniem dolāru (1,7 miljoniem latu).

Līgumus ar spēlētājiem NBA komandas varēs veikt no trešdienas, bet Kamans jau to paziņojis savā tvitera profilā: "Došos atpakaļ uz Losandželosu un šoreiz, lai spēlētu "Lakers". Esmu saviļņots par šo pāreju un nevaru sagaidīt došanos laukumā."

Pirmās astoņas savas karjeras sezonas Kamans pārstāvēja otru Losandželosas komandu "Clippers", 2010.gadā arī piedaloties Visu zvaigžņu spēlē. Savukārt iepriekšējos divos gados viņš spēlēja Ņūorleānas "Hornets" un Dalasas "Mavericks" rindās.

Pagājušajā sezonā kopā ar "Mavericks" Kamans vidēji mačā guva 11,8 punktus un izcīnīja astoņas atlēkušās bumbas.

Pagājušā sezona "Lakers" komandai nebija veiksmīga. Tai grūtības sagādāja kvalificēšanās "play-off" turnīram, bet pēc tam izslēgšanas sacensību pirmajā kārtā Losandželosas vienība sērijā līdz četrām uzvarām ar 0-4 kapitulēja Sanantonio "Spurs".

LETA

/Foto: AFP/LETA