Rudņevs nāk uz maiņu bundeslīgas pirmajā kārtā; HSV cīnās neizšķirti
Artjoms Rudņevs šoreiz nespēja palīdzēt Hamburgas komandai no punktu zaudēšanas jau pirmās kārtas spēlē.
Futbols
2013. gada 11. augusts, 21:53

Rudņevs nāk uz maiņu bundeslīgas pirmajā kārtā; HSV cīnās neizšķirti

Jauns.lv

Laukumā uz maiņu Vācijas bundeslīgas futbola čempionāta jaunās sezonas pirmajā spēlē svētdien devās Latvijas izlases uzbrucējs Artjoms Rudņevs, bet viņa pārstāvētā Hamburgas SV (HSV) vienība viesos cīnījās 3:3 (2:2) ar Gelzenkirhenes "Schalke 04" futbolistiem.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Rudņevs spēli uzsāka uz savas komandas rezervistu soliņa, bet viņa vietā laukumā tika sūtīts šīs vasaras kluba jaunpienācējs Žaks Zuā no Kamerūnas.

Uzbrucējs, kurš šonedēļ bija saķēris gripu, laukumā devās uz maiņu septiņas minūtes pirms cīņas beigām, kad rezultāts jau bija neizšķirts 3:3.

HSV komanda, kuras labā vārtus guva nīderlandiešu pussargs Rafaels van der Vārts, pussargs Maksimiljans Beišters un aizsargs Lase Sobečs, cīņas gaitā divreiz nespēja nosargāt vienu vārtu pārsvaru.

Rudņevs laukumā devās, nomainot otro vārtu autoru Beišteru.

Citviet jauno sezonu ar uzvarām sākusi gan pērnā gada čempionvienība Minhenes "Bayern", kas piektdien savā laukumā ar 3:1 (2:1) pārspēja Menhengladbahas "Borussia", gan vicečempioni Dortmundes "Borussia", kas sestdien viesos ar 4:0 (1:0) sagrāva "Augsburg" futbolistus.

Rudņevs iepriekšējā sezonā debitēja Hamburgas kluba rindās, izceļoties ar 12 precīziem sitieniem. Uzbrucējs ar savu bijušo komandas biedru Honmiņu Sonu dalīja devīto vietu līgas rezultatīvāko spēlētāju sarakstā.

HSV komanda pērnās sezonas noslēguma kopvērtējumā palika septītajā vietā un nespēja kvalificēties Eirokausu sacensībām.

LETA/Foto: AFP/LETA