foto: Instagram
Bijušo "Mis Visums" nosauc par pārāk resnu, lai viņa izmantotu "Instagram"
Šīs fotogrāfijas dēļ Olīvija Millija Rodžersa krita ļaunprāša nežēlastībā.
2020. gada 23. janvāris, 06:41

Bijušo "Mis Visums" nosauc par pārāk resnu, lai viņa izmantotu "Instagram"

Jauns.lv

Olīvija Millija Rodžersa savā "Instagram" profilā publicēja bikini fotogrāfiju, kurā viņa atpūšas pie baseina, bet kāds no soctīkla lietotājiem nolēma izteikt savu viedokli, kas nebija glaimojošs.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Modele, kura 2017.gadā uzvarēja Austrālijas konkursā "Mis Visums" kļuvusi par huligānisma upuri. Meitene dalījās ar fotogrāfiju no atvaļinājuma, taču pēc tam sekoja nepatīkami komentāri. Viens no sievietes sekotājiem Olīvijai rakstīja, ka viņa ir pārāk resna, lai lietotu "Instagram". Sievietei vispār būtu jāpārtrauc fotografēties, jo no viņas fotogrāfijām kļūst neērti. Modele par izlasīto bija šokēta un atzina, ka šādu komentāru dēļ viņa ciešot no ēšanas traucējumiem.

"Tas ir viens no galvenajiem iemesliem, kāpēc es 6 gadu garumā cietu no ēšanas traucējumiem. Ko izjūt sievietes, kuru izmērs ir lielāks par manējo? Tas ir pretīgi un apkaunojoši. Man trūkst vārdu, lai komentētu notikušo," stāsta Olīvija Millija Rodžersa.

Par laimi vairākums tomēr sievieti atbalsta, sakot, ka tas, ko uzrakstījusi šī persona, drīzāk raksturojot viņu pašu, nevis modeli. Pēcāk modele, kura pēc izglītības ir patologs, publicēja video, kurā viņa tajā pašā peldkostīmā izklaidējas Ērgļa līča krastā Austrālijas rietumos. Olīvija pateicās par atbalstu, atzīmējot, ka uz katru ienaidnieku ir simtiem cilvēku, kas veltīs labus vārdus.

foto: Instagram
Modele par izlasīto bija šokēta un atzina, ka šādu komentāru dēļ viņa ciešot no ēšanas traucējumiem.

Modeli tiešām bija lielas veselības problēmas, kad viņa piedalījās skaistumkonkursā. Viņa bieži krita izsalkuma ģīboņos, bet meitenes svars samazinājās līdz 49 kilogramiem. Pēc uzvaras konkursā Olīvija atgriezās pie veselīga uztura un tika galā ar nomācošo slimību.

Tēmas