Bārdaini vīrieši iepozē kā nāriņas

gallery icon
17
2019. gada 18. novembris, 06:24

Amizanti FOTO - bārdaini vīrieši kā nāriņas pozē labdarības kalendāram

Jauns.lv

Vairāki bārdaini vīrieši piedalījušies jautrā un visnotaļ amizantā fotosesijā. Viņi iepozējuši kā nāriņas.

Šis neparastais bārdaino nāriņu projekts tapis cēla mērķa vārdā. Visi šie vīrieši piekrituši pozēt kalendāram, lai par to nopelnītā nauda tiktu ziedota vīriešu garīgās veselības labdarības fondam “Spirit Horse”.

Komiskajās fotogrāfijās šie bārdainie vīrieši lepojas ar nāras zivs asti, vairākos attēlos viņu galvas rotā arī ziedu vainadziņi. Šie “nāriņi” iepozē jūras krastā, uz akmeņiem liedagā, ķirbju laukā un līdzās ūdenskritumam. Vēl kādā parādīts, kā puiši gatavojas fotosesijai un ar savām nāras astēm sēž frizētavā un gaida, kad viņus safrizēs. Citā attēlā “nāriņu” kompānija nonākusi bārā un pie letes malko grādīgo dziru. Bet vēl kāds turpat bārā uzspēlē mūzikas instrumentu.

“Projekta noslēgumā es biju gatavs pats sevi noslīcināt alkoholā. Tas bija tāds neprāts,” norāda bārdaino nāriņu kalendāra idejas autors Hasans Hai. Kopumā sarīkotas 12 fotosesijas, kurās piedalījušies vairāk nekā 30 brīvprātīgi vīrieši. Fotosesijas aizņēmušas 22 dienu ilgu darbu.

Kalendāra cena – 20 ASV dolāru. Pirmais tūkstotis kalendāru pārdots iepriekšpārdošanā un lielā pieprasījuma dēļ pasūtīts vairāku tūkstošu liels papildmetiens. “Kalendārs aizceļojis uz vairāk nekā 20 dažādām valstīm visā pasaulē,” norāda idejas autors Hasans Hai. “Cilvēkiem patīk tas pats, kas mums. Tā ir pozitīva attieksme pret savu ķermeni; fakts, ka projekts ir piesaistīts organizācijai, kas rūpējas par garīgo veselību – bet pāri visam, šīs fotogrāfijas sagādā tik daudz jautrības.”

Tēmas