foto: SplashNews.com/ Vida Press
Hercogienes Meganas brīnišķīgie tērpi Dienvidāfrikas vizītes laikā
Saseksas hercogiene Megana Dienvidāfrikā.
2019. gada 23. oktobris, 06:01

Hercogienes Meganas brīnišķīgie tērpi Dienvidāfrikas vizītes laikā

Jauns.lv

Saseksas hercogu pāra oficiālā desmit dienu vizīte Dienvidāfrikā ir noslēgusies. Princis Harijs un Megana Mārkla piedalījās daudzos labdarības pasākumos un tikās ar tautu. Pasaule varēja skatīt, kā paaudzies abu dēliņš Ārčijs, kā arī, protams, novērtēt Meganas dažādo garderobi.

Hercogienes Meganas tērpi Dienvidāfrikas vizītes dienās

gallery icon
33

Pils izplatītajā paziņojumā teikts, ka vizīte Dienvidāfrikā kalpojusi kā “iespēja, lai Saseksas hercogu pāris pievērstu uzmanību daudziem sasāpējušajiem jautājumiem, par kuriem iestājas jau daudzu gadu garumā”, kā arī parādītu Lielbritānijas un Āfrikas modernās un draudzīgās attiecības.

foto: SplashNews.com/ Vida Press
Saseksas hercogiene Megana Dienvidāfrikā.

Vairākos pasākumos Saseksas hercogu pāris tiešā vai ne tik tiešā veidā pieminēja prinča Harija pāragri mirušo māti princesi Diānu. Tāpat daudzus interesēja, kādu vēstījumu Megana šīs vizītes laikā nodos ar savu apģērbu izvēli.

Daudzi no Saseksas hercogienes līdzi paņemtajiem apģērbiem bija no tādu zīmolu kolekcijām kā “Staud” un “Mayamiko”. Šo firmu darinājumus Megana iecienījusi jau gadiem ilgi, arī, kad vēl nebija iepazinusies ar princi Hariju un kļuvusi par hercogieni.

foto: PPE/Sipa USA/ Vida Press
Megana zīmola “Martin Grant” kleitā Dienvidāfrikā.

Daži no apģērbiem britu karaļnama faniem šķitīs reiz jau redzēti. Zīmola “Martin Grant” svītrainā maxi kleita Meganai bija mugurā arī pērn, kad viņa pavadīja vīru savā pirmajā ārvalstu vizītē uz Austrāliju un Jaunzēlandi.

Hercogiene Megana un princis Harijs viesojas Austrālijā: vizītes 4. diena

gallery icon
56

Saseksas hercogiene šoreiz ceļasomā bija ielikusi arī trenča kleitu, kurā viņa pērn apmeklēja Nelsona Mandelas simtgadei veltītas izstādes atklāšanu Londonā. Par šo tērpu jūsmoja tūkstošiem fanu un modes pētnieku. To darinājis kanādiešu apģērbu zīmols „Nonie”.

foto: SplashNews.com/ Vida Press
Megana kanādiešu apģērbu zīmola „Nonie” trenča kleitā Dienvidāfrikā.

Megana Mārkla slavenajā trenča kleitā

Nelsona Mandelas simtgadei veltītas izstādes atklāšanu Londonā Megana Mārkla apmeklēja kanādiešu zīmola „Nonie” darinātā maigi rozā trenča kleitā.

gallery icon
34

Hercogiene Megana un princis Harijs ar dēlu Ārčiju pieņemšanā Dienvidāfrikā

gallery icon
12