foto: Instagram
Jāņa Timmas sieva izsakās par basketbolista romānu ar Sedakovu: "Viņš bija pats mīlošākais vīrs līdz brīdim, kad satika tevi"
Jānis Timma ar sievu Sanu.
2019. gada 14. septembris, 10:47

Jāņa Timmas sieva izsakās par basketbolista romānu ar Sedakovu: "Viņš bija pats mīlošākais vīrs līdz brīdim, kad satika tevi"

Jauns.lv

Par smago situāciju ģimenē izteikusies basketbolista sieva Sana Timma. Viņa apgalvo, ka Jānis viņu krāpj jau pus gadu. Jaunā romāna dēļ basketbolists Sanu ar dēliņu dzen ārā no mājas, vēsta Krievijas medijs "Life".

Nesen kļuva zināms, ka latviešu basketbola zvaigzne Jānis Timma sācis tikties ar ukraiņu dziedātāju Annu Sedokovu.

Kijevā dzimusī Sedokova ir viena no populārās grupas "VIA Gra" "zelta sastāva". Pēcāk veiksmīgi attīstījusi solokarjeru, pievērsusies arī aktrises arodam, vada TV un radio raidījumus, iekarojot publikas atzinību arī plašajā Krievijā.

Annas Sedokovas dzīves ainiņas

Foto no ukraiņu dziedātājas Annas Sedokovas "Instagram" profila.

gallery icon
50

Kaimiņzemes estrādes zvaigznes Anna Sedakova par romānu ar basketbolistu klusēja līdz pēdējam brīdim, bet pēc savu apbēdināto vecāku telefonzvana nolēmusi izteikt arī savu viedokli.

Aktrise noliedz visas Sanas apsūdzības, kura paziņoja, ka Jānis pametis viņu pirms 6 mēnešiem. Sedakova nodēvējusi sportistu par laipnu un pieklājīgu cilvēku. Viņa palūgusi cilvēkiem nesteigties ar secinājumiem un "negaidīt pavērsienu".

foto: Instagram
Annas Sedakovas ieraksts "Instagram".

Sana atbildējusi ar emocionālu vēsti, kurā joprojām apsūdz dziedātāju, kura iznīcinājusi viņas ģimenes dzīvi, raksta "Starhit". Basketbolista sieva atzīmēja arī to, ka viņai bijis jāiziet cauri ellei un stresa dēļ zaudējusi 5 kilogramus no sava sākotnējā svara.

Pāris vasarā centies glābt ģimenes dzīvi, bet Sedakova "pēc sezonas noslēguma nav ļāvusi sportistam atgriezties mājās".

"Sedakova visu laiku bijusi starp mums. Viņa visu laiku velk Jāņa kreklus, raksta piezīmes, tas mani tracina," apgalvo Sana.

Basketbolists Jānis Timma ar savu līgavu Sanu

gallery icon
7

"Nevajag izlikties par eņģeli, kamēr esi pati lielākā **** Krievijā. Mūsu vecāki arī raud, bet tu savai ģimenei esi apkaunojums. Raudu arī es, jo viņš bija pats mīlošākais vīrs līdz brīdim, kad satika tevi," raksta Sana.

Jānis Timma savu ilggadējo draudzeni kosmetoloģi Sanu Strādnieci par sievu apņēma 2016. gada vasarā Bahamu salās. Un pērn jūnijā pasaulē nāca pāra pirmdzimtais – dēls Kristians.

Jānis Timma ar sievu kāzu gadadienu nosvin Turcijā

Basketbolists Jānis Timma ar sievu Sanu kāzu gadadienu nosvin Turcijā 2017. gada jūnijā.

gallery icon
4