foto: WENN.com/Vida Press
Pamelai Andersonei aizvien der sarkanais “Pludmales patruļas” peldkostīms un viņa to reizēm uzvelk uz randiņiem
Pamela Andersone seriāla "Pludmales patruļa" uzņemšanas laikā.
2019. gada 22. augusts, 10:38

Pamelai Andersonei aizvien der sarkanais “Pludmales patruļas” peldkostīms un viņa to reizēm uzvelk uz randiņiem

Jauns.lv

Ir pagājuši 22 gadi kopš Pamela Andersone (52) pēdējo reizi filmēšanas laukumā uzvilka “leģendāro” sarkano peldkostīmu. Seksbumba nesen atklājusi, ka laiku pa laikam to aizvien uzvelkot. Lai atstātu iespaidu uz saviem pielūdzējiem.

foto: ddp/abaca press/ Vida Press
Pamela Andersone šā gada maijā.

Sarunā ar “The New York Times” reportieri Pamela Andersone atzinusi, ka seriāla “Pludmales patruļa” gados valkātais sarkanais peldkostīms viņai aizvien derot kā uzliets. Viņa atklāj, ka šad un tad to aizvien uzvelkot, lai pārsteigtu savus randiņu partnerus.

foto: Fremantle Media/REX/ Vida Press
Pamela Andersone populārajā seriālā.

“Es ielecu dušā peldkostīmā un tad, izmirkusi slapja, uzlecu viņiem, lai kur mājā tie būtu,” pastāstījusi Andersone.

Pamela Andersone seriālā „Pludmales patruļa” deviņdesmitajos gados

gallery icon
10

Laikraksts “The New York Times” veicis atskatu pagātnē, apkopojot, kādi tērpi bija redzami seriālā un secinājis, ka šī leģendām apvītā sarkanā peldkostīma modelis ir aktuāls aizvien, lai gan pagājuši divi gadus desmiti. Kā norādīts publikācijā, seriāla veidotāji peldkostīma dizainam iedvesmojušies no īsto glābēju tērpiem Dienvidkalifornijā. Pēc tam seriāla vajadzībām viendaļīgā sieviešu peldkostīma dizains nedaudz piekoriģēts, lai izceltu katras konkrētas aktrises figūras labākos dotumus.

Pamela Andersone atkal filmējas „Pludmales patruļas” sarkanajā peldkostīmā

gallery icon
51

“Mēs nevienā brīdī apzināti necentāmies radīt seksīgu tērpu. Visa pamatā bija sportiskums un funkcionalitāte,” norāda seriāla autors Maikls Berks. “Tāda bija arī pamatdoma slavenajam skrējienam palēninājumā.”

Lai gan seriāla autori ar speciālu nodomu necentās parādīt seksapīlu, tas bija pirmais, ko ievēroja skatītājs.

“Daži cilvēki man nes peldkostīmus, lai es uz tiem uzrakstītu savu autogrāfu,” apliecina Andersone. “Tie ir milzīgi, lieli peldkostīmi. Es viņiem saku – ‘Klau, mans peldkostīms bija mazs. To varēja izstiept un uzspīlēt uz ķermeņa.”

foto: Solent News/REX/ Vida Press
Leģendārais peldkostīms ar autogrāfu.

“Pludmales patruļas” lielākie fani aizvien ir sajūsmā par sarkanā peldkostīma dizainu, taču ir divi jauni vīrieši, kuriem šis seriāla bums ir pilnīgi svešs. Tie ir Pamelas Andersones dēli Brendons (23) un Dilans (21), kuri nākuši pasaulē viņas bijušajā laulībā ar rokeri Tomiju Lī.

foto: David Fisher/REX/ Vida Press
Pamela Andersone ar dēlu Brendonu šā gada jūnijā.

2015. gadā, sniedzot interviju slavenību žurnālam “People”, Andersone atzina, ka viņas dēli bērnībā nenojauta par mammas slavu. Lai gan zēni viņu bieži apciemojuši seriāla uzņemšanas laukumā, “viņi to nesaprata, jo vēl bija pārāk mazi”.   

Pamela Andersone ar dēlu Dilanu Ņujorkas modes nedēļā

gallery icon
15

“Viņi neredzēja, cik es patiesībā smagi strādāju,” apliecina aktrise. “Es visu savu dzīvi pakārtoju dēliem – viņu futbola spēles bija ierakstītas manos darba līgumos.”

Skat, kā izauguši Pamelas Andersones dēli

gallery icon
23

Tikai sērfošanas nometnes pirmajā dienā dēli atklājuši patiesību. “Viņi pienāca pie manis un jautāja ‘Mammu, tu esi tā Pamela Andersone?’ Un es atbildēju apstiprinoši.”

Mūžam jaunā Pamela Andersone

gallery icon
79

Kad dēli bijuši mazi, viņi kaunējušies par mammas “Playboy” fotogrāfijām, kurās Andersone pozējusi kaila. Šo fotogrāfiju dēļ Brendons un Dilans skolas gados ne reizi vien apsmieti un ķircināti, ka arī iesaistījušies kautiņos mammas dēļ.

Pamela Andersone pavada dēlus uz lidostu. Seksbumba bez meikapa

gallery icon
9

Bija arī laiks, kad Pamela nožēloja, ka ir pozējusi kaila. “Kad atkailinies, tu nedomā, ka kādu dienu tev būs bērni, kuri to visu redzēs,” viņa savulaik izteicās, taču šis nožēlas brīdis nebija ilgs. Dēli paaugās un Andersone atgriezās pie “vecajiem trikiem”.

Pamela Andersone izrāda juteklisku apakšveļu

gallery icon
5

Tiesa, kad Pamela Andersone vēlējās kaila pozēt žurnāla “Playboy” pēdējam numuram, viņa pirms tam vaicāja dēlu atļauju. Brendonam tolaik bija 19 gadu, bet Dilanam – 17.

Pamela Andersone uz gadu mijas ballīti ņem līdzi žurnālu ar saviem kailfoto

Pamela Andersone 2016. gadu sagaidīja naktsklubā Maiami kopā ar draugiem. Uz ballīti viņa bija paņēmusi arī jaunāko „Playboy” numuru, kam ...

gallery icon
29