foto: Publicitātes foto
Gita nomet 21kg liekā svara! Uzzini, kā izvairīties no drastiskām diētām un ātri notievēt
2019. gada 13. augusts, 00:07

Gita nomet 21kg liekā svara! Uzzini, kā izvairīties no drastiskām diētām un ātri notievēt

Karlīna Timofejeva

"Esmu zaudējusi 21 kilogramu! Nevaru pat uzskaitīt, cik daudz laba esmu ieguvusi, bet droši varu pateikt, ko esmu zaudējusi - lieko svaru! Un par to man nav ne kripatiņas žēl," saka bankas darbiniece Gita Vorona. Lasi interviju ar Gitu un iedvesmojies, lai kārtējo reizi neatliktu savu apņemšanos notievēt!

Kāda bija Tava iepriekšējā tievēšanas pieredze?

Esmu izmēģinājusi vairākas drastiskas diētas, kas solīja ātru rezultātu. Solījumi gan palika tikai solījumi, un galu galā es vēl vairāk pieņēmos svarā. Visas parastās diētas arī kategoriski liek atteikties no našķiem.. Tā kā esmu saldumu mīle, tad agri vai vēlu norāvos un atgriezos pie vecajiem ieradumiem. Sapratu, ka man vajag citu, labāku risinājumu..

Kāda bija Tava motivācija notievēt tieši tagad?

Kad pēc vienas ballītes pie draudzenes ieraudzījus sevi fotogrāfijās, gluži vai neatpazinu pati sevi. Nebiju pamanījusi, ka esmu kļuvusi TIK resna. Vēl un vēl skatoties bildes, sapratu, ka ir kaut kas jādara, taču biju diezgan skeptiska par jebkādām tievēšanas metodēm.

Kā Tu uzzināji par Stokholmas diētu?

Devos ciemos pie brāļa, kuru nebiju redzējusi ilgāku laiku (viņš dzīvo Somijā). Sākumā nošokējos, jo viņu pat neatpazinu. Viņš ar Stokholmas diētas bija nometis 20 kg liekā svara un izskatījās lieliski. Tā arī viņš man pastāstīja par šo diētu un to, kā tā darbojas.

foto: Publicitātes foto

Kā Tev veicās ar diētas ievērošanu?

Ievērot diētu izdevās pilnībā, bez atkāpēm no man sastādītā uztura plāna - tas bija vēl vieglāk, nekā biju domājusi. Uzreiz patika, ka receptes ir tik dažādas, bet vienlaikus viegli pagatavojamas. Agrāk pēc darba dienas devos mājās un ēdu visu pēc kārtas, bet, pateicoties Stokholmas diētai, ātri vien iemācījos ēst regulāri un svarīgākais - viemēr jutos paēdusi, lai gan zināju, ka ēdu tikai veselīgu ēdienu.

Rezultātus pamanīju ļoti ātri - pirmajā nedēļā jau vairāki kg bija nost. Visu diētas ievērošanas laiku skatījos spogulī un uz svariem - tas ļoti motivēja, jo svars kritās acīmredzami. Ar katru dienu paliku ar vien pozitīvāka un pārliecinātāka par sevi. Kopumā esmu zaudējusi 21 kilogramu, kas ļoti ir uzlabojis manu izskatu un pašsajūtu. Nevaru pat uzskaitīt, cik daudz laba esmu ieguvusi, bet droši varu pateikt, ko esmu zaudējusi - lieko svaru! Un par to man nav ne kripatiņas žēl! (smejas)

Ar savu sasniegto rezultātu esmu jau iedvesmojusi savus kolēģus un draudzenes, kuras tagad ir apņēmības pilnas ar Stokholmas diētu sasniegt savus mērķus.

Ko Tu ieteiktu cilvēkiem, kuriem joprojām ir liekais svars?

Visiem, kuriem ir problēmas ar lieko svaru, es noteikti ieteiktu izmēģināt Stokholmas diētu! Tikai dažas dienas un jau redzēsi rezultātu. Neatliec un sāc tagad!

StockholmDiet.com piedāvā – tikai šodien katrs lapas apmeklētājs bez maksas saņems sava testa rezultātus un konsultāciju no notievēšanas speciālista.

Reklāmas raksts sadarbībā ar StockholmDiet.com

Tēmas