foto: Rebecca Leigh / SWNS
Uzzini, kurš sporta veids labāk der tavai horoskopa zīmei
2019. gada 30. aprīlis, 05:44

Uzzini, kurš sporta veids labāk der tavai horoskopa zīmei

Anita Sedliņa

Žurnāls "Kas Jauns"

Aktīvā atpūta ir veids, kā uzlabot pašsajūtu un ķermeņa formas, īpaši, ja zini sev piemērotāko sporta veidu. Tam var noderēt arī zvaigznes un horoskopi!

Auns

Zodiaka pirmā zīme un līderis, kuram ir nepieciešams sacensību gars. Tādēļ krosfita nodarbības, kurās nepārtraukti mainās kustības un aktivitātes, ļaus Auniem stimulēt endorfīnus, un orientēšanās uz sasniegumiem – sacensību garu.

foto: Shutterstock

Vērsis

Vērsim, kam ir svarīgs paša vizuālais tēls un treniņā būt stilīgākajam, nebūs labākas nodarbības par vingrošanas kompleksu barre. Šie treniņi ir balstīti uz baleta kustībām, pilatēm un stiepšanos un ļaus Vērša zīmē dzimušajiem justies aktīviem un vienlaikus graciozi elegantiem.

foto: Shutterstock

Dvīņi

Nekas Dvīņus negarlaiko vairāk par monotonām sporta aktivitātēm. Boksa nodarbības Dvīņiem patiks to daudzveidības dēļ.

foto: Shutterstock

Vēzis

Tā kā Vēzis ir iecienījis atrasties savā komforta zonā, nevis izaicināt sevi ļaužu pārpilnās sporta nodarbībās, tam piemērotas ir nodarbības mājās, savā viesistabā. DVD, YouTube klipi – izvēle ir teju bezgalīga.

foto: Shutterstock

Lauva

Lauvas zīmē dzimušajiem tīk atrasties uzmanības centrā, un pilates ir lielisks veids sava ego celšanai. Tā kā pilates parasti norisinās nelielās cilvēku grupās, uzmanība Lauvai ir garantēta.

foto: Shutterstock

Jaunava

Jaunava sevis organizēšanai un sakārtošanai domā desmit soļus uz priekšu, tad nu vienkārša, bet ātra pastaiga būs veids, kā aktīvi sakopot domas, uzturēt sevi formā un izbaudīt dabu.

foto: Shutterstock

Svari

Harmonijai un līdzsvaram Svaru zīmē dzimušie savu vietu varēs atrast taiczi nodarbībās. Cīņas mākslā, kuras ideja ir koncentrēšanās un harmonija starp garu un ķermeni.

foto: ddp images/Val Thoermer / Vida Press

Skorpions

Klinšu kāpšana ir piemērota kaislīgajiem Skorpioniem. Viņu spēja fokusēties uz mērķi un sevis izaicināšanu ir rakstura īpašības, kuras šajā sportā būs obligātas.

foto: imago/Eibner Europa

Strēlnieks

Piedzīvojumu kārais Strēlnieks spēs novērtēt jebko, kas liek tam kustēties. Pārgājieni dabā un iedvesmojošas ainavas būs tas, kas uzmundrinās Strēlnieka garu.

foto: Shutterstock

Mežāzis

Tā kā Mežāzis ir pedantisks darbaholiķis un viņa prāts darbojas nepārtraukti, ir nepieciešams atrast līdzsvaru. Joga būs perfekts treniņš stresa mazināšanai un sevis sagatavošanai nākamai darba dienai.

foto: Rebecca Leigh / SWNS

Ūdensvīrs

Ūdensvīrs ir neatkarīga personība, kurai nepieciešams plašāks vēriens par sporta zāles sienām. Velobraukšana ļaus šķērsot robežas, ieelpot svaigu gaisu un uzlabot sevi un savu noskaņojumu.

foto: ddp images/Monkey Business 2/Sho / Vida Press

Zivis

Protams, ka Zivīm nekas nav labāk ieteicams kā peldēšana. Zivis nomierinās ūdens klātbūtne, izaicinās kardio jomā un liks burtiski justies možākām.

foto: Shutterstock