foto: instagram.com/rockkkkkky
Soctīklus satricina amerikāņa Rokija radītais ceļvedis, kā pēc manikīra atšķirt labu sievieti
2019. gada 20. marts, 14:00

Soctīklus satricina amerikāņa Rokija radītais ceļvedis, kā pēc manikīra atšķirt labu sievieti

Jauns.lv

Vairāki vīrieši, kuri vīlušies attiecībās, Losandželosas (ASV) iedzīvotājam Rokijam bieži vaicājuši - kā tad viņš zina, ar kurām meitenēm nav vērts satikties? Un Rokijs nolēma neturēt sveci zem pūra un sociālajos tīklos dalīties savās dzīves gudrībās, vēstī The Sun.

Par izpētes objektu Rokijam kļuvis sieviešu manikīrs. Un jā - jokus pie malas, jo naga forma, garums, kā arī nagulakas krāsa patiešām varot palīdzēt atklāt sievietes raksturu un ieteikt, vai ar viņu ir vērts iedzert kafiju vai arī labāk uzreiz bēgt prom, ko vien kājas nes.

Pats galvenais, kas jāatceras - asi nagi ne jau velti izskatās pēc spīlēm. Jo tie ir garāki un jo asāka ir naga forma, jo mazāk iespēju, ka puisim izdosies dzīvam tikt vaļā no šīm attiecībām, brīdina Rokijs.

Ja manikīram izvēlēta "nude" toņa laka vai pasteļtoņi, tas nozīmē, ka meitene nav bīstama. Taču, ja nagi ir spilgti un izaicinošās krāsās, labāk no šīs dāmas turēties pa gabalu.

Taču visbīstamākās ir sievietes ar dzeltenu manikīru. Ja viņas ir tik bezbailīgas, lai izvēlētos nagiem dzeltenu krāsu, viņām pietiks arī drosmes, lai naktī nokostu tev galvu, uzskata Rokijs. 

Īsi nagi, pēc Rokija domām, nozīmē: ķirbju latte ar garšvielām, sejas maskas, "tā nav ombre, tā ir balayage"... Turklāt šī meitene noteikti nemāk tverkot un dod priekšroku vecākiem kungiem.

Rokija ieraksts ar šo humorpilno ceļvedi jau izplatījies soctīklos neticamā ātrumā. Tas skatīts gandrīz 5 miljonus reižu, desmitiem tūkstoši cilvēku ar to dalījušies tālāk, un tam simtiem tūkstošu "like" atzīmju. Meitenes ir sajūsmā par šo pētījumu un komentāros pie Rokija ierakstiem dalās ar foto, kāds izskatās viņu manikīrs.

Tēmas