foto: Shutterstock
Kā mājās palutināt rokas?
2019. gada 17. marts, 08:04

Kā mājās palutināt rokas?

"100 Labi Padomi"

Ja vēlies palutināt rokas mājas apstākļos, pagatavo vanniņu ar jūras sāli: puslitram silta ūdens pievieno karoti jūras sāls un mērcē tajā rokas. Šī vanniņa ne tikai stiprinās nagus, bet arī uzlabos šūnu dzīvotspēju. Tas viss, pateicoties jūras ūdens unikālajai saderībai ar mūsu ādas šūnām.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Ūdens vietā izmanto tējas: kumelīšu, dadžu, asinszāli. Arī tējai vari pievienot jūras sāli un mērcēt nadziņus. Pirkstus vanniņā palutini no 10 līdz 20 minūtēm. Pēc vannošanās rokas kārtīgi nosusini.

Maska: ūdens peldē uzsildi 2 ēdamkarotes olīveļļas, kam pievieno vienu tējkaroti svaiga citrona sulas vai 5 pilienus citrona ēteriskās eļļas. Olīveļļas vietā vari izmantot kokosriekstu eļļu vai mandeļu eļļu, vai vazelīnu. Maisījumu uzklāj uz nagiem un plaukstām, uzvelc cimdiņus un dodies gulēt. No rīta, pēc roku nomazgāšanas, priecājies par maigajām rokām. Šī maska ne tikai pabaros ādu, stiprinās nagus, bet arī baltinās saules radītos plankumus uz rokām.

Lieliski, ka visas šīs roku ādas kopšanas procedūras darbosies arī kā ideāls līdzeklis nagu stiprināšanā.

Ko izbaudīt salonā?

SPA manikīrs ir rituāls, kura laikā varēsi pilnībā atpūsties un palēnināt dzīves ritmu. Šāda veida manikīrs sevī ietver ne tikai klasisko manikīru, bet arī pīlingu, patīkamu masāžu, barojošas maskas un parafīna aplikācijas. Tā mērķis: atjaunota roku āda un skaisti nagi. Izmēģini!