foto: Instagram (kimkardashian)
Kima Kardašjana atrāda savu "svētnīcu" - iespaidīgu aksesuāru skapi
2019. gada 15. marts, 19:33

Kima Kardašjana atrāda savu "svētnīcu" - iespaidīgu aksesuāru skapi

Jauns.lv

Kardašjanu ģimenes pārstāves Kimas kvēlākie fani noteikti ir pamanījuši, cik tukša un minimālisma stilā ieturēta šķiet Kimas un viņas vīra Kanje Vesta ģimenes ligzdiņa. Tomēr nu daiļava atklājusi vienu no mājoklī pārpildītākajām vietām - aksesuāru skapi.

Savā jaunākajā "Instagram" ievietotajā bildē Kima priecējusi fanus ar nelielu mājas tūri. Skatam paveras daudzu meiteņu sapnis - plašs modīgu somiņu un kurpju skapis.

View this post on Instagram

Fittings ✨

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

"Pielaikošana," kodolīgi attēlu komentējusi Kima, kura, tērpusies muguru atkailinošā tērpā, nostājusies telpas vidū.

Meitenes jau paspējušas komentāros izteikt savu apbrīnu. "Sapņu skapis! Kāda ir iespēja, ka Tu izmanto visas šīs somas? Es Tev nosūtīšu savu adresi," cerībā uz dāsnu dāvanu komentē kāda somiņas tīkotāja. "Vai es varētu dabūt vienu somu? Tikai vienu, tā izmainītu visu manu dzīvi," atklāj kāda cita.

Februāra sākumā repera Kanje Vesta sieva plašas diskusijas izraisīja pie bildes, kurā atrādīja nelielu daļu no savas vannasistabas. Jāteic, tā tiešām izskatās savdabīgi.

View this post on Instagram

Kinda missing blonde hair

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

Lai gan izskatās, ka Kima vēlējusies padižoties ar savu perfekto vēderpresi, vairumam acīs iekritis tieši vannasistabas dizains.

"Tā vannasistaba ir tik depresīva," komentē kāds kritiķis, kurš sevi sauc par dizaineru. "Kā dizaineram man ir daudz jautājumu. Vai Tev dušojoties nekļūst auksti? Kur ir šampūns? Tās izskatās pēc koka grīdām. Kur ir notekas? Man patīk minimālisms, bet es nesaprotu šo."

Tā Kima Kardašjana staigā pa Parīzi

gallery icon
8

Kimas Kardašjanas un Kanjes Vesta ģimene

gallery icon
54

Tik dažādā Kima Kardašjana sociālajos tīklos un dzīvē

gallery icon
29