foto: Publicitātes foto
Šogad Latvijā plāno atvērt pirmo Vācijas apģērbu un apavu zīmola "Deichmann" veikalu
2019. gada 16. janvāris, 07:38

Šogad Latvijā plāno atvērt pirmo Vācijas apģērbu un apavu zīmola "Deichmann" veikalu

Jauns.lv / LETA

Šogad pirmajā pusgadā Latvijā plānots atvērt pirmo Vācijas apģērbu un apavu zīmola "Deichmann" veikalu, apstiprināja "Deichmann" zīmola pārvaldītāja "Deichmann-Schuhe Service-GmbH" pārstāve Sonja Šrodere-Galla.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Viņa sacīja, ka Latvijā pirmais veikals būs Rīgā ar nosaukumu "Deichmann apavi".

Šrodere-Galla piebilda, ka patlaban notiek sarunas ar namu pārvaldniekiem un zemes īpašniekiem par iespējām atvērt veikalu. Savukārt plānotās investīcijas veikala atvēršanā viņa neatklāja.

Vienlaikus Šrodere-Galla atzina, ka "Deichmann" saskata zīmola attīstības potenciālu visās trijās Baltijas valstīs. 2008.gadā kompānija sāka darbību Lietuvā, un patlaban pārvalda 18 "Deichmann" veikalus un interneta veikalu. Taču turpmāka "Deichmann" zīmola attīstība Baltijā būs atkarīga no situācijas valstu ekonomikā.

Pēc "Firmas.lv" datiem, šogad 9.janvārī Latvijā reģistrēta kompānija "Deichmann apavi", kuras pamatkapitāls ir viens miljons eiro.

"Deichmann apavi" vienīgais īpašnieks ir Vācijā reģistrēts uzņēmums "Deichmann-Schuhe Service-GmbH".

Savukārt "Deichmann apavi" valdē iecelts Polijas pilsonis Voiceks Normands, Austrijas pilsonis Johanness Oberšteiners un Vācijas pilsonis Volkers Veits Veilands.