foto: Vida Press
Lietoto apģērbu veikalā atrasta princeses Diānas kleita
2018. gada 6. decembris, 14:50

Lietoto apģērbu veikalā atrasta princeses Diānas kleita

Jauns.lv

Lietoto preču veikali daudzām sievietēm ir īsta zelta bedre - dažkārt tur izdodas atrast ne vienu vien stila pērli. Turklāt, ja paveicas, kvalitatīvas slavenu zīmolu preces var atrast par ļoti pievilcīgām cenām. Un, protams, nereti "second hand" veikalos var atrast pat lietas ar vēsturisku vērtību, piemēram, kleitu, kura piederējusi princesei Diānai.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Karaliskais tērps nonācis humpalu veikalā Herfordšīrā, un princeses Diānas kleitu par 200 sterliņu mārciņām (224 eiro) iegādājās viena no veikala darbiniecēm.

foto: CAMERA PRESS/Anna Watson / Vida Press
Lietoto apģērbu veikalā atrastā vēsturiskā princeses Diānas kleita, kura viņai bija mugurā 1986. gadā vizītes laikā Bahreinā.

Tiesa, sievietei nav bijis pat aizdomu, kam šī kleita ir piederējusi, viņa to nopirka, jo tērps vienkārši iepaticies. Un tikai pavisam nesen viņa sapratusi, kāda vērtība ir viņas īpašumā - un nu šī kleita nonākusi izsolē.

foto: Anwar Hussein/ WENN/Vida Press
Princese Diāna 1986. gada novembrī Bahreinā.

Nākammēnes šo kleitu varēs iegādāties kolekcionāri, un tās sākotnējā cena ir 100 tūkstoši mārciņu (112 tūkstoši eiro). Tas ir pat 500 reižu vairāk, nekā tika samaksāts lietoto apģērbu veikalā.

foto: Anwar Hussein/ WENN/Vida Press
Princese Diāna 1986. gada novembrī Bahreinā.

"Tā ir ideālā stāvoklī un ir unikāla. Šāda kleita ir viena vienīga," vērtīgo guvumu prezentē izsoles "Bermondsey" rīkotāja Kerija Teilore.

Šo britu dizainera Deivida Emanuela kleitu princese Diāna bija uzvilkusi vienu vienīgu reizi - 1986. gada novembrī valsts vizītē Bahreinā.

"Second hand" veikalā atrastā princeses Diānas kleita

gallery icon
8