foto: Vida Press
Serēna Viljamsa paskaidro, kāpēc vairs izmisīgi necenšas, lai derētu 34. izmēra drēbes
Savulaik Serēna Viljamsa ļoti cietusi no kompleksiem par savu spēcīgo un muskuļotio augumu. Tikai pēdējos gados viņa radusi harmoniju un priecājas par to. Sportiste vēlas iedvesmot arī citas sievietes, lai viņas mīlētu sevi.
2018. gada 4. jūnijs, 10:08

Serēna Viljamsa paskaidro, kāpēc vairs izmisīgi necenšas, lai derētu 34. izmēra drēbes

Kasjauns.lv

Izcilā amerikāņu tenisiste Serēna Viljamsa atzinusi, ka ir pieņēmusi faktu, ka vairs nekad nevalkās 34. izmēra drēbes. Un jūtas harmonijā ar to.

Pirms 14 gadiem sniegtā intervijā tenisiste Serēna Viljamsa izteicās, ka viņas sapnis ir nokristies svarā, lai varētu valkāt 34. izmēra apģērbus. Tagad sportiste ir 36 gadus veca. Viņa atgriezusies tenisa kortos pēc meitas Olimpijas laišanas pasaulē un nesenā intervijā žurnāla „Harper’s Bazaar” britu izdevumam apliecinājusi, ka šāds mērķis viņu dzīvē vairs nenodarbinot.

„Ak, Dievs, es nekad vairs nevalkāšu 34. izmēra apģērbus!” – viņa norādījusi. „Kāpēc man to būtu darīt, pēc tā censties?”

Ar graciozu žestu, demonstrējot savus muskuļotos bicepsus, viņa norādījusi: „Lūk, tā esmu es. Šis ir mans ierocis un instruments.”

„Taču man patīk, ka esmu agrāk to teikusi, jo es to labi saprotu,” viņa papildinājusi savu domu. „Es varēšu parādīt Olimpijai, ka cīnījos (ar kompleksiem), bet tagad esmu laimīga tāda, kāda esmu, kas esmu un kāda izskatos.”

foto: Vida Press
Serēna ar meitiņu Olimpiju.

Viljamsa atceras, ka pēc meitiņas nākšanas pasaulē uzreiz ievērojusi, ka mazulītei ir mammas stiprās rokas.

„Tā vietā, lai skumtu un raizētos, ko cilvēki par viņu teiks, es biju laimīga,” norāda talantīgā sportiste.

23 „Grand Slam” titulu ieguvēja atzīst, ka šādu harmoniju iemantojusi vien pēdējos gados. Agrāk viņai bijis grūti pieņemt savu atlētisko augumu. Īpaši smagi bijis, jo sevi salīdzinājusi ar vecāko māsu Venusu, kuras pēdās sekojusi. Arī māsa ir slavena tenisiste, taču smalkākas miesas būves sieviete.

foto: Vida Press
Māsas Serēna un Venusa Viljamsas.

„Man bija grūti, ļoti, ļoti grūti,” apliecina Serēna. „Cilvēki mēdza teikt, ka es patiesībā pasaulē esmu nākusi kā vīrietis. Tikai manu roku dēļ, tikai tāpēc, ka esmu stipra. Es ļoti atšķīros no Venusas. Viņa bija tieva un gara, un skaista. Bet es spēcīga un muskuļota – un skaista, bet pavisam atšķirīgā veidā.”

foto: Vida Press
Māsiņas Viljamsas tenisa kortā.

Serēnai Viljamsai nācies tikt galā arī ar citām grūtībām. Tenisa zvaigzne, kuras meita ir gandrīz deviņus mēnešus veca, pēc bērna nākšanas pasaulē cietusi no pēcdzemdību depresijas.

„Ja godīgi, šad un tad man šķiet, ka aizvien jūtu tās sekas,” atklāta ir sportiste.

„Manuprāt, cilvēkiem sabiedrībā vairāk vajadzētu runāt par šo tēmu, jo tas ir gandrīz kā grūtniecības ceturtais trimestris, kas nāk „komplektā” ar bērna gaidīšanu. Atceros, ka vienu dienu es nevarēju atrast Olimpijas barošanas pudelīti. Es tik ļoti sabēdājos, ka izplūdu asarās, jo es taču gribēju būt perfekta mamma.”

Serēna intervijā apliecina, ka aizvien vēlas būt meitai „tik laba mamma, cik vien tas iespējams” un tic, ka viņai tas izdodas. Sportiste vēlas iedvesmot un iedrošināt citas sievietes, lai viņas būtu lielākā harmonijā ar sevi pašu. Tas arī esot viens no iemesliem, kāpēc Viljamsa nesen kā izdevusi savu apģērbu līniju „Serena”.

foto: Vida Press
Tērps no Serēnas Viljamsas jaunās apģērbu kolekcijas.

„Mana pircēja ir meitene vai sieviete, kura tic sev, vai arī vēlas sev noticēt, varbūt tikai šodien jūtas mazliet nepašpārliecināta,” viņa norādījusi portālam „Women’s Wear Daily”. „Tāda, kas neattaisnojas par sevi. Tāda, kas varbūt izceļas no citiem. Varbūt izceļas tādēļ, ka ir stipra vai skaista, vai nevēlas būt ielikta rāmjos. Mūsu sieviete ir tāda, kura modi uztver kā kompasu, kas parāda viņas patieso būtību – kāda viņa ir un kas viņa ir.”

Tenisiste Serēna Viljamsa un viņas mazā Aleksa Olimpija

gallery icon
7

Figūrīgās tenisistes Serēnas Viljamsas pludmales mode

gallery icon
52