foto: REUTERS
Pasauli sajūsmina vēl viena karalisko kāzu fotogrāfija, kas nu jau kļuvusi par ikonisku
Princis Harijs un Megana Mārkla savā kāzu dienā 2018. gada 19. maijā.
2018. gada 29. maijs, 05:35

Pasauli sajūsmina vēl viena karalisko kāzu fotogrāfija, kas nu jau kļuvusi par ikonisku

Jauns.lv

Fotogrāfs, kuru slavē par teju skaistāko iemūžināto kadru no prinča Harija un amerikāņu aktrises Meganas Mārklas kāzām, piekritis atklāt aizkulises, kā viņam izdevies tikt pie šāda fotomirkļa.

Skaistākie mirkļi no prinča Harija un Meganas Mārklas karaliskajām kāzām

gallery icon
71

Lielbritānijā strādājošais "Press Association" fotogrāfs Ju Moks pēc kāzām sarunā ar "Town&Country" atklājis, ka jau no pulksten 8 rītā bija iekārtojies virs Džordža IV vārtiem un fiksēja karaliskās ceremonijas mirkļus.

Kad cauri vārtiem brauca kāzu procesija, viņam izdevās no augšas iemūžināt "Ascot Landau" sēdošo Saseksas hercogu un hercogieni, kuri mīļi bija sadevušies rokās.

Lūk, šī fotogrāfija, kuru daudzi jau sauc par ikonisku.

foto: Vida Press
Princis Harijs un Megana Mārkla savā kāzu dienā 2018. gada 19. maijā "Ascot Landau" karietē.

"Kad pamanīju, ka viņi tuvojas man, man bija ne vairāk par minūti laika, lai sagatavotos un iemūžinātu perfektu kadru, kamēr viņi nav pazuduši no manām acīm," paskaidro fotogrāfs un piebilst, ka piecu sekunžu laikā (tik ilgā laikā kariete izbrauca cauri vārtiem) viņam izdevās nofotografēt piecas bildes.

"Jau pirms tam biju ievērojis dažas lūkas ar metāla restītēm tur, kur stāvēju. Caur tām varēja redzēt, kas notiek lejā. Gaidot es lejā redzēju daudz automašīnu, taču nolēmu apbruņoties ar pacietību un pagaidīt, kamēr cauri brauks kariete. Tas bija tā vērts," saka Ju Moks.

foto: REUTERS
Vēl viens fotogrāfa Ju Moka fiksētais mirklis no šā paša rakursa.

"Kad kariete bija tieši man zem kājām, fotografēju, cik vien varēju ar teleobjektīvu. Tad zibenīgi paņēmu citu aparātu, man nebija ne sekundes laika šaubām. Spiedu objektīvu cauri restēm, cik spēju," viņš stāsta.

Fotogrāfs neslēpj: ja kariete būtu braukusi mazliet vairāk pa labi vai pa kreisi, viņam patiešām nebūtu tā laimējies. Lieliskais kadrs, kurš ir aizkustinājis visu internetu. Tūkstošiem ļaužu to izplata sociālajos tīklos, un tam pat izveidots tēmturis - #DianasView. Tādējādi karaliskā pāra cienītāji atzīmējuši, ka tieši šādi izskatītos jaunlaulātie, ja uz viņiem no mākoņa maliņas lūkotos princese Diāna.

foto: REUTERS
Princis Harijs un Megana Mārkla savā kāzu dienā 2018. gada 19. maijā.

Uz prinča Harija un Meganas Mārklas karaliskajām kāzām ierodas uzaicinātie viesi

Uz kāzu ceremoniju uzaicināti aptuveni 600 viesi, un apmēram 2600 tuvējās apkaimes iedzīvotāji, pils darbinieki un īpaši izraudzīti cilvēki no ...

gallery icon
72