Saldās biezpiena klimpas ar vaniļas mērci vai ogu ķīseli
Lūk - biezpiena sirsniņas ar svaigi berztajām upenēm gatavas pasniegšanai!

Saldās biezpiena klimpas ar vaniļas mērci vai ogu ķīseli

Jauns.lv

Klimpām ne vienmēr ir jābūt kā bezformīgiem pikucīšiem - tās vari veidot arī sirsniņas formā.

Saldās biezpiena klimpas ar vaniļas mērci vai ogu ...

Sastāvdaļas:

500g biezpiena

7 ēd.k. cukura

vaniļas cukurs

3 olas

10-15 ēd.k. miltu

Sirsniņas liek vārošā sālsūdenī, vāra tik ilgi, līdz tās uzpeld.

Ņemot ārā, notecina lieko šķidrumu.

Saldās biezpiena sirsniņas pasniedz ar vaniļas mērci vai ogu ķīseli, vai ar svaigi berztām ogām, kuras vasarā ir sagatavotas un atliktas ziemas krājumos.

Recepte: Agita Gabrāne, mammamuntetiem.lv/ Foto: Agnese Gabrāne