Dzīvesstils
2014. gada 6. martā, 17:56
Žurnālā "100 labi padomi" - par pavasara tīrīšanu virtuves skapī un prātā
Žurnāla marta numurā lasi pasākumu vadītāja Ērika Loka receptes liellopa filejai restorāna gaumē un pastai Kaboverdes gaumē. Noderīgas un iedvesmojošas ir arī ājurvēdas medicīnas speciālistes Ilonas Ābeles-Šrenkas rekomendācijas organisma attīrīšanai, kā arī žurnālistes, jaunā raidījumu cikla Dzintara puse veidotājas Martas Seleckas atziņas par ceļošanu. Marta pamāca, kā ērti sakārtot ceļojuma koferi, kā gludināt drēbes ceļojuma laikā un kā ar ceļojuma palīdzību uzlabot mikroklimatu ģimenē.
Vēl žurnālā lasi:
• Pavasara tīrīšana virtuves plauktā, skapī un galvā,
• kad sēt garšaugus, puķes un dārzeņus,
• kā pašam uzziedināt hiacinti,
• sātīgi gavēņa ēdieni,
• pirmo pumpuru salāti,
• 15 padomi kā apmānīt savu apetīti,
• kādi vīrieši ir modē,
• ar ko atšķiras dārgākās zāles no lētākajām,
• kuru elektroenerģijas piegādātāju izvēlēties.
Kasjauns.lv/ Publicitātes foto