Kafiju var skaisti izdekorēt, pārkaisot ar rīvētu šokolādi.
Aukstās kafijas karstam laikam
Karstā dienā dzeram daudz, daudz ūdens un veldzējamies arī ar ledusaukstu kafiju. Lūk, divas receptes kafijmīļiem, kā piemērot savu iecienīto dzērienu vasarīgam laikam.
Pagatavošanas laiks:
15 min.
Sarežģītība: vienkārši
Porcijas
: 4-6
Aukstā kafija ar saldējumu
200ml stipra kafija
300ml piens
200g šokolādes saldējums
100ml saldais krējums
cukurs
1ēd.k. rīvēta šokolāde
ledus
Gatavošana
Kafiju sajauc ar pienu.
Saldo krējumu uzputo ar cukuru.
Glāzes piepilda ar ledu un kafiju. Pa virsu liek saldējumu un saldo krējumu. Dekorē ar rīvētu šokolādi.
Aukstā šokolādes kafija
200ml stipra kafija
100ml saldais krējums
50ml šokolādes sīrups
cukurs
1ēd.k. rīvēta šokolāde
Gatavošana
Kafiju sajauc ar šokolādes sīrupu.
Saldo krējumu uzputo ar cukuru.
Glāzes piepilda ar ledu un kafiju. Pa virsu uzliek saldo krējumu un izdekorē ar rīvētu šokolādi.
Bonappetit.lv / Publicitātes foto