Šis patiešām ir ēdiens, kurš sagādā baudu arī acīm, ne vien garšas kārpiņām. Pasniedz, izrotājot ar pētersīļa lapiņu vai citiem zaļumiem.
Brokastis gardēžiem: vēršacs bekonā
Ja esat ne tikai gardēdis, bet arī estēts un ierastās brokastis vēlaties pasniegt īpaši, tad šī recepte būs īstā. Īpaši piemērota laiskām brokastīm atvaļinājuma laikā. Labu ēstgribu!
Pagatavošanas laiks
: 40 minūtes
Sarežģītība: vienkārši
Porcijas
: 2
Sastāvdaļas
4 olas
125g bekons
60g rīvēts siers
sāls, pipari pēc garšas
Pagatavošana
4 karstumizturīgu formiņu malas ieeļļot. Gar malām izklāt bekona šķēles. Formiņu apakšā iebērt sieru un uzsist pa virsu olu. Formiņas ievietot lielākā karstumizturīgā formā un ieliet 2-3 cm biezā slānī ūdeni. Ļoti uzmanīgi formu ievietot iepriekš uzkarsētā cepeškrāsnī un cept apmēram 30 minūtes 180 grādos līdz ola ir gatava.
Pasniedz, pārkaisot ar zaļumiem.
BonAppetit.lv / Publicitātes foto