Smūtijs "Ugunīgais tomāts"

Smūtijs "Ugunīgais tomāts"

Jauns.lv

Ierasts, ka smūtiji ir saldi un atsvaidzinoši, taču ir variācijas. Šoreiz iepriecināsim pikanto garšu cienītājus. Nogaršojiet!

Smūtijs "Ugunīgais tomāts"...
Sarežģītība:

vienkārši

Porcijas: 3-4

Sastāvdaļas

150ml tomātu sula

150ml turku/grieķu jogurts

pētersīļi

sāls

Pagatavošana

No laima blenderī izspiest sulu. Tomātus noblanšēt, novilkt ādu, sagriezt palielos gabalos un ielikt blenderī. Ķiploku un čili notīrīt un ielikt blenderī. Pievienot minerālūdeni, sāli, pētersīļus un sablendēt, līdz masa kļūst viendabīga. Pieliet tomātu sulu un samaisīt.

Glāzē slāņos lej jogurtu un smūtiju. Pasniedz ar karoti, lai var samaisīt.

BonAppetit.lv / Publicitātes foto