Cita pasaule
2022. gada 4. jūlijs, 09:12

Jutīsi uzvaras garšu - horoskops visām zodiaka zīmēm no 4.07. līdz 10.07.

Jauns.lv

Uzzini, kas tevi sagaida šonedēļ.

AUNS

Tiklīdz jūti, ka kļūsti nervozs, nepacietīgs, ka darbi nevedas un grūti iekļauties termiņos, samazini dzīves tempu. Skrienot kā vāvere ritenī, zaudēsi ne vien sirdsmieru, bet arī laika sajūtu. Uz cilvēkiem, kas nav attaisnojuši uz viņiem liktās cerības, nedusmojies – pozitīva attieksme veicinās saprašanos. Vienatnē būs daudz grūtāk pārvarēt šaubas un saglabāt optimistisku skatu uz dzīvi.

VĒRSIS

Kad sapratīsi, cik tālu tavi sapņi ir no realitātes, būsi vīlies. Piesargies no pārpratumiem. Centies iespējami mierīgi un nosvērti izturēties pret visiem, kas uzskata par vajadzīgu tevi pamācīt, norādīt uz kļūdām vai nekompetenci. Aizstāvot savas intereses, nepadodies, nezaudē pacietību, neļauj dzēlīgām piezīmēm bojāt tavus plānus, balsti savus argumentus uz pieredzi un zināšanām.

DVĪŅI

Esi pacietīgs, tiklīdz kaut kas nesanāk, nemet plinti krūmos un neļaujies negatīvām emocijām. Aizmirst sarūgtinājumu un atgūt garīgo līdzsvaru palīdzēs cilvēki, kam nav sveši tavi centieni un intereses. Liec lietā zināšanas un centies uz notiekošo paraudzīties no filozofiska skatupunkta. Smeldzīgas atmiņas par pagājušajiem labajiem laikiem aizstāj ar drosmīgiem nākotnes plāniem.

VĒZIS

Pēdējā laikā izveidojušies apstākļi traucēs iedziļināties lietas būtībā, secinājumi būs diezgan pretrunīgi. Itin bieži izskanēs šekspīrisks „būt vai nebūt?” Ja kādas idejas īstenošanu nākas atlikt uz vēlāku laiku, pārlieku sevi nenosodi un sirdsapziņas pārmetumos nemokies. Turpmākās dienas piemērotas personisko interešu aizstāvēšanai un ieceru īstenošanai.

LAUVA

Pateicoties komunikabilitātei un prasmei sevi pasniegt vēlamā gaismā, iegūsi tieši tik daudz uzmanības, cik nepieciešams, lai justos pamanīts un novērtēts. Vienīgie, kas neielaidīsies nekādos kompromisos un cels iebildumus, tiklīdz viņus kaut kas neapmierinās, būs biznesa partneri. Izšķirīgās situācijās palīdzēs drosme un izlēmīgums.

JAUNAVA

Ne vienmēr visam izdosies izsekot līdzi, pieņemt pareizus lēmumus un kontrolēt notiekošo. Nedzenies pēc panākumiem nepamatotu ambīciju dēļ. Dažkārt vienkāršāk būs ļauties notikumiem, nevis par katru cenu mēģināt ietekmēt situāciju. Nebaidies atzīt savus trūkumus un kļūdas – jo godīgāka būs tava attieksme, jo lielākas būs iespējas atkārtoti nekļūdīties.

SVARI

Labi tiksi galā ar organizatoriskiem pienākumiem, lieliski uztversi un tālāk izplatīsi jaunas idejas. Lai arī dzīvosi aktīvi, tomēr esi piesardzīgs un apdomīgs. Ilgtermiņa līgumu slēgšanu vēlams atlikt uz vēlāku laiku. Pirms sāc kaut ko jaunu, uzmanīgi izvērtē, kādos projektos ieguldi savu naudu, zināšanas un enerģiju. Aktīvai, mērķtiecīgai rīcībai var traucēt iluzors skats uz dzīvi.

SKORPIONS

Attiecībās valdīs strīdi, šķēpu laušana un pierādīšana, kuram taisnība. Kamēr neesi drošs, ka tev pietiks pacietības un spēka novest iesākto līdz galam, nekādām avantūrām nepiekrīti, jaunus pienākumus un saistības neuzņemies. Vairāk laika atvēli savu talantu izkopšanai, radošo spēju pilnveidošanai. Atrodi iespēju nodarboties ar patīkamām lietām.

STRĒLNIEKS

Nekas nenāks viegli, visu, kas saistīts ar labklājību un materiālo stabilitāti, sasniegsi ar uzcītīgu darbu un neatlaidību. Ja nesāksi neko jaunu, bet ieguldīsi pietiekami daudz enerģijas iesāktā īstenošanā, būsi gandarīts. Kādas tikšanās var uzjundīt senus pārdzīvojumus, jūtas. No cilvēkiem vai situācijām gaidīsi pārāk daudz un būsi vīlies, ja kaut kas nenotiks, kā cerēts.

MEŽĀZIS

Raugies uz lietām un notiekošo racionāli, neizvirzi nepamatotas pretenzijas, nenovel vainu uz citiem, kopīgas problēmas risini kopīgiem spēkiem. Jo mierīgāk izturēsies pret sadzīviskām nebūšanām, jo drīzāk tās novērsīsi. Ja nebūs neviens, kas tevi uzmundrina, vari palaist garām ko svarīgu. Neesi pesimists, notici tam, ka visas ķibeles reiz beidzas.

ŪDENSVĪRS

Viegli var izcelties strīdi un nesaskaņas. Kaut pašam liksies, ka esi tolerants un saprotošs, pēkšņi var izrādīties, ka arī tev ir aizspriedumi, kas traucē saprasties. Aktuāli būs ar mājām un ģimeni saistīti jautājumi. Iespējamas neparedzētas pārmaiņas, pat neplānota dzīvesvietas maiņa. Pirmajā mirklī tas izraisīs nepatiku, taču pamazām ar situāciju apradīsi.

ZIVIS

Izrādi iniciatīvu, nekautrējies būt citādāks, iedvesmu meklē mūzikā un mākslā. Tiklīdz būs idejas, atradīsies arī cilvēki, kas palīdzēs īstenot iecerēto. Sarežģītās situācijās lieliski mācēsi saglabāt emocionālu līdzsvaru un veiksmīgi tikt galā ar grūtībām, tomēr piesardzību nezaudē – sajutis uzvaras garšu, nekļūsti pārgalvīgs. Rīkojies godprātīgi, un tu tiksi pie izdevīgiem piedāvājumiem.