Cita pasaule
2022. gada 23. maijs, 05:01

Kal dzelzi, kamēr karsta - horoskops visām zodiaka zīmēm no 23.05. līdz 29.05.

Jauns.lv

Uzzini, ko tev šonedēļ sola zvaigznes.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

AUNS

Uzklausi līdzcilvēku viedokļus, taču rīkojies pēc sava prāta. Izmanto gan zināšanas, gan personīgo ietekmi. No tavas uzvedības un rīcības būs atkarīgs, cik veiksmīgi tiksi galā ar izvirzītajiem uzdevumiem. Neļauj sliktajam noskaņojumam bojāt tavus plānus un attiecības ar līdzcilvēkiem. Savu viedokli neuzspied, atturies no iesaistīšanās konfliktos, strīdos.

VĒRSIS

Tuvākā laika notikumi var kļūt par nopietnu pārbaudījumu taviem uzskatiem un pasaules redzējumam. Negaidītas atklāsmes viesīs šaubas par procesiem, kuri iepriekš tika uzskatīti par nemainīgiem, negrozāmiem un neietekmējamiem. Cik vien iespējams pavadi laiku kopā ar tuviniekiem, viņu atbalsts stimulēs tevi jauniem panākumiem. Nedaudz palutinot sevi, noskaņojums uzlabosies.

DVĪŅI

Demonstrēt neatlaidību, pārvarot klupšanas akmeņus un apstākļu pretestību, būs svarīgi tikai tev pašam – apkārtējie šo enerģisko rīcību nepamanīs un nenovērtēs. Tāpēc, ja centies citu dēļ, pārāk neaizraujies, nav jēgas darīt to, kas paliek neievērots un nenovērtēts. Ja nesaproti, kā rīkoties, nogaidi. Esot harmonijā ar sevi, viegli atradīsi izeju pat no vissarežģītākās situācijas.

VĒZIS

Ar mājām un ģimeni saistītu plānu īstenošana prasīs lielāku koncentrēšanos un pašatdevi. Iespējami strīdi ar laulāto draugu, arī konkurenti neļaus par sevi aizmirst. Katrs pozitīvs pavērsiens būs pacietīga darba rezultāts, taču neuzvedies tā, it kā tas būtu tikai un vienīgi tavs nopelns. Ar nosvērtu rīcību būs lielākas izredzes piesaistīt vajadzīgo cilvēku uzmanību un ātrāk sasniegt cerēto rezultātu.

LAUVA

Centies neko neatlikt uz pēdējo brīdi. Ja neskatoties uz to, ka apstākļi prasīs citādu pieeju ikdienas jautājumu risināšanā, tu ar sev raksturīgo stūrgalvību turpināsi iesākto, mijiedarbība ar apkārtējo pasauli būs diezgan saspringta. Pielūko, ka ar savu pragmatisko rīcību un neuzticību neaizskar tā, cilvēka jūtas, kas pret tevi lolo patiesas simpātijas.

JAUNAVA

Risinot lietišķus jautājumus, neļaujies emocijām. Trīsreiz padomā, pirms kādu kritizē vai nosodi. Ja arī uzskati, ka tev ir tiesības pamācīt, izsakies precīzi, tukši nepļāpā. Piesardzīgi izturies pret dažādiem padomiem un ieteikumiem. Pret tiem, kas tev neizraisa simpātijas ieturi miermīlīgu politiku. Arī naudu tērē piesardzīgi, neiesaisties apšaubāmos darījumos, neriskē ar svešu naudu.

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās

SVARI

Dodies uz darbu labā noskaņojumā. Tiec galā ar vienu uzdevumu un tikai pēc tam ķeries pie nākamā. Saistībā ar pēdējo dienu notikumiem un līdz ar panākumiem darbā, atgriezīsies arī harmonija mājās. Ja tevi neapmierina atmosfēra ģimenē, domā, kā tajā kaut ko mainīt. Esi izlēmīgs un enerģisks, taču pielūko, lai tevis teiktais un ierosinātais tiktu saprasts pareizi.

SKORPIONS

Iespējami gan ieguvumi, gan zaudējumi. Nepūlies iedziļināties it visā, kas notiek apkārt, tā it kā tu būtu vienīgais, kas spēj atbildēt uz sarežģītiem jautājumiem, neapgrūtini sevi ar garlaicīgiem prātojumiem. Pat atziņa, ka kļūdīties ir cilvēcīgi, nespēs nomierināt sakarsušo prātu. Saskaroties ar grūtībām, nenoslēdzies sevī, ar tām būs vieglāk tikt galā, ja ļausi sev palīdzēt atbrīvoties no šaubām un atgūt pārliecību.

STRĒLNIEKS

Finansiālā situācija būs nestabila, būs daudz neskaidrību, kļūdainas informācijas un apšaubāmu solījumu. Kamēr neesi drošs par saviem ienākumiem, pārskati iepirkšanās paradumus, meklē veidus, kā ietaupīt. Lai izvairītos no nelietderīgas naudas izšķiešanas, saproti, kas tev patiešām ir nepieciešams, kas – tikai acumirkļa iegribas. Vairāk laika atlicini izglītojošām aktivitātēm.

MEŽĀZIS

Vairies no impulsīvas, nepārdomātas rīcības, jo viens emociju uzplūdā sperts pārsteidzīgs solis var pamatīgi izjaukt ierasto dzīves ritmu. Pat ja šķiet, ka tu kontrolē situāciju, neatļaujies rīkoties, kā ienāk prātā. Emocionāla noturība un savaldība palīdzēs novirzīt enerģiju pareizā gultnē. Ja tomēr viss nerit tik gludi, kā gribētos, nezaudē optimismu.

ŪDENSVĪRS

Nav ieteicams doties tālā ceļojumā, sākt jaunu zināšanu apguvi, uzņemties organizatoriskus pienākumus. Neatliec izdevību ieviest savā saimniecībā ko jaunu. Lielākās rūpes un svarīgākie notikumi būs saistīti ar personīgo labklājību, ģimeni, mājām. Uzticies nojautai, tā palīdzēs izvairīties no aplamiem risinājumiem un lēmumiem. Taisnības izjūta tevi nepievils!

ZIVIS

Nepārdzīvo, ja rodas pretrunas starp vēlamo un esošo. Kontrolē emocijas, neļauj sevi izprovocēt uz muļķīgiem strīdiem un aplamu rīcību. Draugu piedāvātās izklaides būs gana pārsteidzošas un saturīgas un novērsīs domas no ikdienas. Daļu no tām kopīgiem spēkiem jums izdosies arī īstenot. Pat ja neizveidosies noturīgas attiecības, paliks kontakti un patīkamas atmiņas.