Cita pasaule
2022. gada 4. aprīlis, 05:07

Ies kā pa kalniem, bet saglabā mieru - horoskops visām zodiaka zīmēm no 4.04. līdz 10.04.

Jauns.lv

Uzzini, ko zvaigznes tev sola šonedēļ.

AUNS

Lai kā tu censtos darīt visu, kas tavos spēkos, nonākt līdz vēlamajam rezultātam izrādīsies daudz grūtāk, nekā sākumā likās. Ne visi būs ar mieru spēlēt pēc taviem noteikumiem, līdzcilvēkiem būs savi plāni un skatījums uz notiekošo. Neuztver to kā apdraudējumu savai neatkarībai, izvērtē sekas un ar pārsteidzīgiem apvainojumiem apkārt nemētājies.

VĒRSIS

Norobežoties un bezpalīdzīgi ļauties notikumu plūdumam nebūs labākais risinājums brīdī, kad liksies, ka ietekmēt notikumu gaitu nav tavos spēkos. Pārdomas vienatnē nepalīdzēs labāk izprast situāciju un izvēlēties pareizākos risinājumus – vientulība tikai padziļinās bezspēcības sajūtu. Ļaujies brīvam domu lidojumam un neliedz padomus arī citiem.

DVĪŅI

Rūpīgai plānošanai laika un pacietības pietrūks, tāpēc daudz neprāto, seko pirmajam impulsam, kas iešaujas prātā. Ja arī kļūdīsies, tas būs labāk, nekā nožēlot garām palaistu izdevību. Neveiklu situāciju būs mazāk, ja nebūsi lepns un ieklausīsies apkārtējo padomos. Vientulības brīžus uztver kā likteņa balvu.

VĒZIS

Priekšniecība tavus priekšlikumus var arī neatbalstīt. Nopietnai pārbaudei tiks pakļauta tava pacietība un spēja nezaudēt mērķa izjūtu. Daudzi labprāt iesaistīsies sarunās par taviem nākotnes plāniem, taču tiklīdz būs vajadzīga praktiska palīdzība, šo cilvēku interese zudīs. Viņu rīcība dziļi aizskars tavu taisnīguma izjūtu, taču ar atbildes reakciju nesteidzies. Liela nozīme var izrādīties savlaicīgi saņemtai informācijai.

LAUVA

Nekas nenāks viegli, tāpēc visu, kas liekas noderīgs un izdevīgs, centies lietderīgi izmantot gan privātajā dzīvē, gan darba mērķiem. Neļaujies stresam un haotiskai rosībai. Panākumus gūsi, ja būsi disciplinēts un mērķtiecīgs. Kolēģi, redzot, cik veiksmīgi tiec galā ar pienākumiem, novels uz taviem pleciem to, ar ko pašiem būs grūti tikt galā.

JAUNAVA

Kamēr nesāksi domāt par iespējamām neveiksmēm, itin raiti tiksi galā ar izvirzītajiem uzdevumiem. Tiklīdz sāksi uztraukties, ka kaut kas varētu neizdoties, kļūsi izklaidīgs, zaudēsi pacietību. Lai pārvarētu materiālas grūtības, kaut ko vajadzēs mainīt, bet pirmajā mirklī tas liksies neiespējami.

SVARI

Esi gatavs visdažādākajiem gan paša, gan tuvinieku iniciētiem notikumiem. Pārāk emocionālas uzvedības dēļ ne visai veiksmīgi risināsies attiecības ar laulāto draugu. Tev par visu būs savs viedoklis, kas bieži vien kalpos par iemeslu strīdiem, taču tie ātri pāries, jo vajadzība pēc stabilitātes un stipra pleca līdzās būs lielāka nekā vēlme noskaidrot, kuram taisnība.

SKORPIONS

Pievērs uzmanību tam, kas tev ir nozīmīgs. Jo vispusīgāks būs tavs redzējums, jo lielākas būs izredzes kritiskā situācijā nezaudēt savaldību. Lielās lietās balstīsies uz maziem darbiem, rūpīgas pieejas un precizitāti. Tava priekšrocība salīdzinājumā ar citiem būs spēja izprast notiekošā dziļāku jēgu un izmantot to savu mērķu sasniegšanai.

STRĒLNIEKS

Satraukumu var izraisīt visniecīgākais sīkums – nevērīgs joks, nejauša piezīme, izmaiņas kolēģu attieksmē. Lai cik sarežģīta liktos situācija, saglabā mieru, spēles noteikumu maiņu neuztver kā neveiksmes vēstnesi. Tavi panākumi būs atkarīgi no spējas savaldīties, aizstāvēt savu viedokli un argumentēti diskutēt.

MEŽĀZIS

Nesteidzies īstenot pēkšņi prātā pavīdējušas idejas – spontāna rīcība radīs nevēlamas sekas, ieguldītais darbs neatmaksāsies. Tas uzvedinās uz domām par negodīgu lietu kārtību, vari pat sākt vainot citus savās neveiksmēs, kas būs par iemeslu pārpratumiem. Attiecības ar apkārtējiem kļūs saspringtākas, noskaņojums svārstīgs.

ŪDENSVĪRS

Ja jūti, ka pienācis laiks savā dzīvē kaut ko mainīt, nebaidies no riskantiem lēmumiem. Vairumā gadījumu tie attaisnosies, bet, ja kaut kas bremzējas, atliec to uz vēlāku laiku. Saskarsme ar apkārtējiem būs patīkama. Iespējamas veiksmīgas publiskas uzstāšanās, nelieli braucieni un jaunas iepazīšanās.

ZIVIS

Iespējamas finansiālas grūtības, kas būs vai nu neapdomīgas rīcības, vai nepareizu aprēķinu izraisītas sekas. Cilvēkus no malas šo problēmu risināšanā neiesaisti. Ja paša spēkiem galā netiec, jautā padomu tuviniekiem, radiem. Tikai nepārvērt sarunu emociju izvirdumā – saglabājot lietišķu attieksmi, atrast risinājumu būs vieglāk.