Cita pasaule
2022. gada 28. marts, 05:01

No ceļojumiem šonedēļ atturies - horoskops visām zodiaka zīmēm no 28.03. līdz 3.04.

Jauns.lv

Uzzini, ko zvaigznes tev sola šonedēļ.

AUNS

Nenogursti modināt vēlmi darboties arī apkārtējos! Tomēr traucēs kāds nesakārtots personiskās dzīves jautājums vai līdz galam nenokārtotas saistības. Līdzcilvēku piezīmes un pamācības liksies pārspīlētas, taču pietiks uz situāciju palūkoties no veselā saprāta pozīcijas, lai saprastu, ka viņu teiktajā ir daļa taisnības. Uzticies, neapšaubi cilvēku rīcības un vārdu patiesumu.

VĒRSIS

Atrodi laiku garīgām aktivitātēm, meklē veidu, kā labāk saprast pašam sevi un apkārtējos. Pārskati un sakārto savas darba lietas, lai tad, kad paveras jaunas karjeras iespējas, tu būtu gatavs tās izmantot. Daļu savas enerģijas ieguldi kopējā labuma vairošanā. Attiecībās esi atvērts, komunikabls, bet ne uzbāzīgs. Sarunu sāc ar konstruktīviem priekšlikumiem, nevis pārmetumiem.

DVĪŅI

Esi godīgs gan pret sevi, gan apkārtējiem, tas atvieglos saprašanos ar cilvēkiem. Lieti noderēs tavas analītiskās dotības un spēja salikt visu pa plauktiņiem. Kaut apkārt valdīs steiga un haoss, tev izdosies būt organizētam un savaldīgam. Rezultāti noteikti būs ieguldīto pūļu vērti. Ja nevari būt visur klāt un kontrolēt situāciju, neraizējies. Pieņem, ka kaut kas šajā dzīvē var notikt arī bez tavas līdzdalības.

VĒZIS

Rīkojies brīvi, neierobežo sevi ar muļķīgiem aizspriedumiem. Svarīga būs noteiktība un stabilitāte, taču uz palīdzību no malas nepaļaujies, ar izvirzītajiem uzdevumiem centies tikt galā paša spēkiem. Samierināties ar neveiksmēm un apņēmīgi turpināt iesākto būs vieglāk, ja vadīsies pēc principa, ka nekļūdās tikai tas, kas neko nedara. Optimisms un atklātība atmaksāsies. Mērķtiecīgi tiecies pēc tā, kas tev ir svarīgs.

LAUVA

Neielaidies nekādās avantūrās. Risinot aktuālos ikdienas finansiālos jautājumus, paļaujies vairāk uz sevi nekā uz citiem, ievēro konfidencialitāti. Attiecībās atturies no konfliktiem, strīdus situācijām, centies visam pieiet diplomātiski. Nerīkojies impulsīvi, īpaši, ja esi sarūgtināts. Mazāk lielies ar seniem panākumiem, vairāk pierādi sevi ar reāliem darbiem. Nav ieteicami lieli pirkumi.

JAUNAVA

Atbildīgi izturies pret ikvienu savu rīcību un esi pacietīgs, aizsāktos darbus noved līdz galam pat tad, ja rezultāts nav tāds, uz kādu cerēji. Disciplinē sevi, vispirms tiec galā ar pienākumiem un tad ļaujies tīkamākām nodarbēm. Sekojot mirkļa emocijām, būs grūti novest iesākto līdz galam. Atšķirīgi uzskati naudas izlietojuma jautājumos var izraisīt nesaskaņas ar mīļoto. Neesi tas, kurš uzsāk ķīviņu.

SVARI

Gribēdams tikt pie ātra rezultāta, ar pārlieku strauju rīcību izjauksi līdzsvaru, kas nodrošina stabilitāti. Rūpīgi izvēlies cilvēkus, ar kuriem sadarboties. Ne visi, kas piekrītoši mās ar galvu, būs labi kolēģi un partneri. Attiecības, kuras līdz šim iedvesmoja, var kļūt par apgrūtinājumu. Emocionālā sasprindzinājuma dēļ enerģiju vairāk zaudēsi nekā iegūsi. Ja pats sevi nesaudzēsi, citiem tas neienāks prātā.

SKORPIONS

Neesi pārlieku prasīga pret sevi, nesteidzies kaut ko mainīt tikai tāpēc, lai kādam pierādītu, ka tu to vari. Lai saprastu, kā rīkoties, analizē situāciju, izskati visus iespējamos variantus, labo kļūdu, pirms to kāds ir pamanījis. Vislabākais padomdevējs būs sirdsapziņa. Vērīgi seko līdzi visam, kas notiek mājās. Bez tuvinieku ziņas neko nozīmīgu neuzsāc.

STRĒLNIEKS

Esi reālists, jo ja katru dienu spīdēs saule, ko iesāks mākoņi? Lai izvairītos no nepatikšanām, esi divtik piesardzīgs lietās, kas skar dažāda veida līgumsaistības un formalitātes. Ārpus lietišķajām attiecībām ar nopietnību nepārspīlē, kaut arī tas palīdzēs izskatīties respektablam, taču simpātijas tas nevairos, ar laiku vari kļūt pat garlaicīgs un apnicīgs. Esi atraktīvāks!

MEŽĀZIS

Nestreb karstu, savus noteikumus diktē uzmanīgi. Mierīgi uzklausi kritiku, nestrīdies pretī un nemēģini par katru cenu pierādīt savu taisnību. Nostiprini savu autoritāti ar pašaizliedzīgu rīcību, nevis uzstājību. Izvēlies izklaides, kas neapdraud saskaņu ar mīļoto cilvēku. Norobežojies no uzmācīgiem cilvēkiem un domām. Labāk domā par savas gaumes izkopšanu, pievērsies mākslai, mūzikai.

ŪDENSVĪRS

Darāmā netrūks, bet ja rīkosies apdomīgi un reizēm mācēsi pateikt "nē", veiksmīgi ar visu tiksi galā. No ceļojumiem atturies un nepiešķir pārāk lielu nozīmi nejaušiem kontaktiem, sargies no liekulības un aizmuguriskas aprunāšanas, neļauj iespaidot sevi baumām. Negaidīti dziļu emocionālu rezonansi var radīt pat virspusēji kontakti. Tomēr nejauc draudzību ar mīlestību.

ZIVIS

Daudz nepļāpā, tad nevajadzēs nožēlot nelaikā un nevietā izteiktas piezīmes. No stresa un slikta noskaņojuma palīdzēs atbrīvoties mērenas fiziskas aktivitātes un svaigs gaiss. Pateicoties šarmam un īpašam valdzinājumam, var uzrasties slepens pielūdzējs, kurš centīsies iekarot vietu tavā sirdī. Pat tad, ja saproti, ka šīm attiecībām nav nākotnes, ļaujies sajūtām, tās kliedēs garlaicību.