Cita pasaule
2022. gada 21. marts, 05:07

Laiks nopietniem lēmumiem - horoskops visām zodiaka zīmēm no 21.03. līdz 27.03.

Jauns.lv

Uzzini, ko zvaigznes tev sola šonedēļ.

AUNS

Darba spara un pašaizliedzības trūkumu tev nevarēs pārmest. Ambīcijas un vajadzība pēc atzinības neļaus samierināties ar sasniegto, taču uzsākt tālejošu plānu īstenošanu nebūs viegli. Spēcīgs pozitīvas enerģijas lādiņš palīdzēs tikt ar visu skaidrībā, lai arī pārējiem tavs enerģijas avots paliks nezināms. Nenogursti modināt vēlmi darboties arī apkārtējos!

VĒRSIS

Par karjeras jautājumiem vari domāt, bet ne rīkoties. Nav īstais brīdis straujiem dzīves pavērsieniem. Apdomā, ko saki, nesper” laukā pirmo, kas iešaujas prātā. Neapdomīgi, uz emocijām vien balstīti izteikumi pagriezīs notikumu gaitu ne tajā labākajā virzienā. Daļu savas enerģijas ieguldi kopējā labuma vairošanā. Panāktās uzvaras kompensēs strīdus un nesaskaņas.

DVĪŅI

Tava aizrautība iedvesmos un sniegs dvēselei prieku tuvākajam. Neliekuļo, esi godīgs, tas atvieglos saprašanos ar cilvēkiem, bez kuru palīdzības nevari iztikt. Atvēli laiku savu interešu apmierināšanai: piesakies kādos attālinātos kursos, piedalies vebinārā vai kā citādi apstākļiem atbilstoši paplašini redzesloku, iegūsti vērtīgu informāciju un kontaktus.

VĒZIS

Būs grūti atturēties no ambiciozu plānu un vērienīgu projektu apcerēšanas. Radīsies labas biznesa idejas, priekšlikumi, kā uzlabot un pilnveidot esošās ieceres, kā pakāpties augstāk pa karjeras kāpnēm. Savu prāta spēju un oriģinālās domāšanas dēļ gūsi itin labus panākumus. Rīkojies brīvi, neierobežo sevi ar muļķīgiem aizspriedumiem. Tā tu lieliski tiksi galā ar sarežģījumiem.

LAUVA

Pirms sāc aktīvi rosīties, apsver visus plusus un mīnusus, saliec visu pa plauktiņiem, izstrādā rīcības plānu un tikai tad ķeries pie sava nodoma īstenošanas. Parādi sevi kā spējīgu profesionāli, kas zina, kā rīkoties, lai panāktu vēlamo rezultātu. Nestandarta situācijas uztver kā pacietības un izturības pārbaudījumu. Vari iegūt atbalstītāju no labi situētu cilvēku vidus.

JAUNAVA

Lai kur tu dotos un ko darītu, saglabā pozitīvu attieksmi, tas palīdzēs pārvarēt pirmā mirkļa neveiklību un atvieglos saprašanos. Nesabojā labas attiecības ar uzstājīgu rīcību. Atbildīgi izturies pret ikvienu savu rīcību un esi pacietīgs, aizsāktos darbus noved līdz galam pat tad, ja rezultāts nav tāds, uz kādu cerēji. Ja tā labi visu pārdomāsi, kompromisu atradīsi.

SVARI

Nezaudē modrību! Emocionālā sasprindzinājuma dēļ enerģiju vairāk zaudēsi nekā iegūsi. Turies pie tradicionālām vērtībām, nemeklē piedzīvojumus un spilgtus iespaidus. Gribēdams tikt pie ātra rezultāta, ar pārlieku strauju rīcību izjauksi līdzsvaru, kas nodrošina stabilitāti. Pacenties nenovest situāciju līdz konfliktam. Esi gatavs negaidītiem problēmu risinājumiem.

SKORPIONS

Enerģijas būs daudz, arī apstākļi piemēroti tam, lai īstenotu iecerēto. Vienīgi pielūko, lai sakāpinātas emocijas netraucē pieņemt loģiskus un saprātīgus lēmumus. Apspriežot aktuālus jautājumus, izvairies no pamācoša, viszinīgas toņa. Neesi pārlieku prasīgs pret sevi, nesteidzies kaut ko mainīt tikai tāpēc, lai kādam pierādītu, ka tu to vari. Pateicoties radošām aktivitātēm, tiksi pie vērtīgām atziņām.

STRĒLNIEKS

Iespējama diezgan liela nenoteiktība biznesā un profesionālajā jomā. Brīžiem būsi apmierināts ar sasniegto, liksies, ka neko labāku nevar vēlēties, taču atliks situācijai tikai nedaudz sašūpoties, lai rastos bažas par stabilitāti. Tomēr esi reālists, jo ja katru dienu spīdēs saule, ko iesāks mākoņi? Papildini savu saskarsmes mākslu ar jaunām iemaņām. Esi smalkjūtīgs.

MEŽĀZIS

Jaunus noteikumus pieņemsi nelabprāt. Reāli novērtē savus spēkus un materiālās iespējas. Viens iegribu diktēts solis var izraisīt virkni nebūšanu, tāpēc nestreb karstu, savus noteikumus diktē uzmanīgi. Neuzvedies tā, it kā tu visu zinātu jau iepriekš, pieļauj, ka arī tu vari kļūdīties. Labāk domā par savas gaumes izkopšanu, pievērsies mākslai, mūzikai.

ŪDENSVĪRS

Plānojot tuvākā laika aktivitātes, seko loģiskiem apsvērumiem, taču neaizmirsti ieklausīties arī intuīcijā. Apzinies savas rīcības sekas. Bet, ja redzi, ka vari kādam palīdzēt, dari to, neprasot, ko saņemsi pretī. Atbrīvojies no stereotipiem, uzņemies rūpes, kas sagādā prieku, jo tad tās nebūs apgrūtinošas, bet harmoniski iekļausies tavā ikdienā.

ZIVIS

Rūpējies par dzīves stabilitāti – nepieņem lēmumus, kad esi dusmīgs un neko neapsoli, kad esi laimīgs, tad arī tu tiksi respektēts. Nepieļauj, ka emocijas ietekmē tavu objektivitāti! Daudz nepļāpā, tad nevajadzēs nožēlot nelaikā un nevietā izteiktas piezīmes. Lai kādas prioritātes tu izvēlētos, raugies, lai attiecības neveidotos haotiskas un sarežģītas.