Dzīvesstils
2022. gada 10. marts, 04:55

“Laipni lūgti manā pieczvaigžņu viesnīcā" – tiktokere no Ukrainas nezaudē humora izjūtu, parādot ikdienu bumbu patvertnē

Jauns.lv

Ukrainiete Valērija pēdējās divas nedēļas pavadījusi ar ģimeni bumbu patvertnē, tveroties no kara briesmām savā pilsētā Čerņigovā. Šajā laikā viņa kļuvusi par video platformas “TikTok” sensāciju. Savos video meitene atrāda ikdienu kara laikā, nezaudējot savu humora izjūtu.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Valērijas populārāko video, kurā viņa ar humoristisku pieskaņu parāda savas ikdienas gaitas, dzīvojot bumbu patvertnē, ir redzējuši 29 miljoni "TikTok" lietotāju. Meitene tur parāda savas ikdienišķās aktivitātes, ko veic kopā ar ģimeni. Video redzams arī ģimenes suns, kurš, kā viņa raksta, nesaprot, kāpēc viņi “dzīvo zem zemes”. Tāpat viņa dienasgaismā dodas uz ģimenes māju, no kurienes paņem vairākas nepieciešamās lietas, un pa ceļam apskata, ko Vladimira Putina armija ir nodarījusi viņas pilsētai.

Jaunajai fotogrāfei, kuru “TikTok” var atrast zem lietotājvārda "Valerisssh", ir jau gandrīz pusmiljons sekotāju.

Starp Valērijas video, kuros redzami arī kadri ar kara izpostītām ēkām un iztukšotiem pārtikas veikalu plauktiem, un dzirdamas trauksmes sirēnas, viņa spējusi saglabāt savu humora izjūtu, kas ir viens no iemesliem, kāpēc viņas video strauji guva popularitāti.

Ukrainieti pamanījuši arī starptautiskie mediji. Vienā no video Valērija atklāj, ka nekad nebūtu ticējusi, ka Krievija sāks karu Ukrainā vai ka viņa sniegs interviju CNN un BBC.

Vienā video viņa atrāda lietas, ko ģimene izmanto bumbu patvertnē, aprakstā pierakstot: “Laipni lūgti manā pieczvaigžņu viesnīcā”. Milzīgu metāla bļodu viņa nosauc par “džakuzi izskatīgām meitenēm”, bet kadrā, kur ēd mammas ceptas pankūkas, uzrakstījusi, ka viņai ir “personīgais "Michelin" restorāns”. Citā kadrā Valērija sit pa boksa maisu, piebilstot, ka viņa “iedomājas, ka tas ir Putins”.

Valērija tostarp publicēja video arī 8. martā, parādot, kā viņa kara laikā atzīmēja Starptautisko sieviešu dienu, ziediem neizpaliekot.