foto: Publicitātes
Kā izlīdzināt un izgaismot sejas ādu bez lāzera?
Skaistums
2022. gada 27. janvāris, 06:00

Kā izlīdzināt un izgaismot sejas ādu bez lāzera?

Reklāmas projekts

Jauns.lv

Kādas ir visizplatītākās sezonālās ādas problēmas? Pelēks, blāvs ādas tonis, acīmredzami pigmentācijas plankumi, raupja epiderma un izteiktas krunciņas. Visas šīs pazīmes liek ādai izskatīties daudz vecākai un nogurušākai.

Lumissima Dr Irena Eris kopjošās kosmētikas līnija ir paredzēta, lai padarītu ādu gaišāku, izgaismotu ādas toņa atšķirības un atjaunotu ādu.

foto: Publicitātes

Ko par to ir vērts zināt?

Tā ir atjaunojošas kosmētikas līnija, kas efektīvi mazina ādas toņa izmaiņas, izlīdzina ādas toni un padara to gaišāku. Šo procesu nodrošina mazmolekulārais peptīds, ko sauc par Matrykin signalizāciju, un kombinācijā ar Pigment-Block kompleksu tas mazina pigmentācijas plankumus, izlīdzina ādas toni un mazina krunciņas. Lumissima sērija ir paredzēta ādai, kurai ir novērojama nevienmērīga pigmentācija, dabiski novecošanās procesi un kurai ir nepieciešama izgaismošana un atjaunošana.

MIRDZOŠĀKIEM RĪTIEM

Ādas kopšanas pamatā ir ādas attīrīšana, pīlings, mitrināšana un aizsardzība. Arī pretnovecošanās profilakse. Turklāt āda ir jāaizsargā pret UV starojumu un oksidāciju. Tas ir ieguldījums, kas nepieļauj krunciņu veidošanos vai padziļināšanos.
Ikdienas kopšanas rutīnu ir vērts papildināt ar iedarbīgāku līdzekli, kas satur lielāku aktīvo vielu devu.

Serums Dr Irena Eris Lumissima Luminizing & Age Correcting Day Serum izlīdzina krunciņas un līdzsvaro ādas toni.

Tas ir preparāts, kas nodrošina ilgtermiņa iedarbību, kā arī ātru un efektīvu ādas izgaismošanu. Pigment-Block komplekss novērš hiperpigmentāciju, bet niacinamīds un spāņu apelsīna ekstrakts padara ādu gaišāku. Izgaismojošais sejas serums iedarbojas tūlīt pēc uzklāšanas, pateicoties tā izgaismojošo daļiņu saturam. Šīs daļiņas garantē veselīgu ādas toni. Bet tas ir arī spēcīgs krunciņu novēršanas serums, pateicoties Matrykin saturam, kas veicina kolagēna sintēzi un mazina krunciņas un smalkās līnijas.

IZGAISMOŠANA NO RĪTA

Pelēkā ādas toņa dēļ rudenī un ziemā āda parasti izskatās “nogurusi”. Tas ir epidermas keratinizācijas, kā arī uzturēšanās apsildāmās telpās, daudzu stundu pavadīšanas pie datora, stresa, nepietiekama miega un neveselīga dzīvesveida rezultāts. Nevienmērīgs ādas tonis, plankumi un pelēka sejas nokrāsa parasti vairāk nekā krunciņas liek ādai izskatīties vecākai.

Tāpēc, rūpējoties par ādas atjaunošanu, ir vērts padomāt par kosmētikas līdzekli, kas uzlabo arī ādas toni.

Dr Irena Eris Lumissima Brightening & Anti-Aging Day Cream SPF 20 dienas krēms ar saules aizsardzību atjauno ādas mirdzumu un izlīdzina ādas toni.

Krēms satur Pigment-Block kompleksu, kas liegi izgaismo sejas toni, mazina pigmentācijas plankumu redzamību un nepieļauj jaunu plankumu veidošanos.

Lumissima izgaismojošais krēms piešķir ādai veselīgu mirdzumu un izlīdzina ādu, pateicoties mazmolekulārajiem peptīdiem, kas stimulē kolagēna ražošanu. Lumissima krēmam ir īpaši patīkama tekstūra. Tas bagātīgi satur keramīdus un mīkstinošas vielas, kas novērš mitruma zudumu un mīkstina ādu.

STAROJOŠS SKATIENS

Ādas toņa izmaiņas un pelēks ādas tonis var būt novērojams arī ādā ap acīm. Šī ir jutīga zona, kurā ātri ir redzamas noguruma un stresa pazīmes. Cēlonis? Āda šajā sejas zonā ir visplānākā – tā ir tikai 0,5 mm bieza, gandrīz nesatur zemādas audus, tāpēc ap to ātri rodas zils tonis.

Dažkārt tumšākas ādas zonas ap acīm var pat vēstīt par saslimšanu. Tāpēc, domājot par starojošu sejas toni, nevajadzētu aizmirst arī par acu krēmu.

Acu krēms Dr Irena Eris Lumissima Instant Smoothness & Glow Eye Cream padara ādu ap acīm gaišāku.

Tas arī mazina pietūkumu un zilos lokus, kas tiek uztverti kā noguruma pazīmes. Krēms efektīvi izlīdzina ādas toni un atstaro gaismu, piešķirot ādai svaigu izskatu. Lumissima izgaismojošais acu krēms satur arī dziļi barojošu proteīna un peptīdu kompleksu. Tas nostiprina plānu un maigu ādu un pakāpeniski mazina krunciņas. Bet vienlaicīgi tas arī kalpo kā lieliska grima bāze, jo ļoti ātri iesūcas ādā.

ATJAUNOŠANA NAKTS LAIKĀ

Labākais laiks ādas atjaunošanai ir nakts, jo miegā notiek dabiskie ādas atjaunošanās cikli.

Dr Irena Eris Lumissima Whitening & Regenerating nakts krēms satur Pigment-Block kompleksu, kas izlīdzina ādas toni un mazina pigmentāciju.

Lumissima atjaunojošais krēms satur signālu matricas, kas stimulē kolagēna sintēzi. Bet sastāvā esošā sfēriskā hialuronskābe mitrina, tonizē un izlīdzina krunciņas.

Niacinamīds (B3 vitamīns) un barojošie augļu ekstrakti atjauno ādas mirdzumu un vitalitāti. Krēmam ir aptveroša, barjeru veidojoša tekstūra, kas lutina ādu un izlīdzina tās struktūru. Pēc pamošanās krunciņas ir kļuvušas seklākas, poras gludākas un āda izskatās daudz jaunāka un starojoši skaista.

Raksts tapis sadarbībā ar www.douglas.lv