foto: Shutterstock
Ideāls laiks jaunam sākumam - horoskops visām zodiaka zīmēm no 10.01. līdz 16.01.
Cita pasaule
2022. gada 10. janvāris, 12:08

Ideāls laiks jaunam sākumam - horoskops visām zodiaka zīmēm no 10.01. līdz 16.01.

Jauns.lv

Uzzini, ko zvaigznes tev sola šajā nedēļā.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

AUNS

Neļaujies utopiskiem prātojumiem – kā būtu, ja būtu... Pēc pirmās mēneša puses skats uz dzīvi kļūs optimistiskāks, bet saskarsme ar kolēģiem atgādinās, ka apkārt ir daudz labu, laipnu cilvēku. Grūtāk būs pārvarēt aplamas rīcības izraisītas finansiālas grūtības. Nezaudē ticību sev, paplašini redzesloku, un tava attieksme pret problēmām mainīsies. Pielūko, lai tava darbība virzās uz līdzsvaru.

VĒRSIS

Noskaņojies uz revīziju, izdari kopsavilkumu tajā, kas paveikts, ko vēl gribētu izdarīt, sasniegt, iegūt vai iepazīt. Tas attiecas gan uz darbu un biznesu, gan arī personīgo dzīvi. Tā kā vainu vieglāk būs novelt uz citiem, nekā atzīt savas kļūdas, tad nebrīnies, ka rodas nesaskaņas. Esi demokrātisks, izturies pret visiem ar cieņu. Ja būsi pietiekami diplomātisks, iztiksit bez skarbu vārdu pārmaiņas.

DVĪŅI

No stresa un konfliktsituācijām izvairīties būs vieglāk, ja sekosi līdzi emocionālajam stāvoklim, „neuzvilksies” par sīkumiem un priekšlaicīgi neuztrauksies par lietām, kurās kaut kas var noiet greizi. Nemeties pilnu krūti aizstāvēt savu rīcību, labāk pagaidi, kamēr vētra pierimst. Jo mazāk galvā modelēsi iespējamās kļūdas, jo grūtāk tevi būs izsist no sliedēm. Nepievērs uzmanību kaitinošiem sīkumiem.

VĒZIS

Lielas pārmaiņas neieceri. Grūtāk, kā parasti, būs tikt galā ar praktiskiem darbiem, pieņemt loģiskus lēmumus. Iztēloties, kā ar vieglu roku pārvelc svītru apnikušiem un, tavuprāt, nelietderīgiem procesiem, būs viegli, bet tiklīdz ķersies pie jaunas kārtības ieviešanas, sapratīsi, cik iluzors bijis tavs skats uz dzīvi. Atceries, reizēm prātīgāk griezt tikai tad, kad septiņreiz nomērīts.

LAUVA

Atgriežoties ierastajā darba ritmā, iespējams, tā vien gribēsies kaut ko pamainīt, pārkārtot vai sākt no jauna. Lai paveiktu plānotos darbus, būs vajadzīgs liels gribasspēks. Lietas, kuras vari izdarīt saviem spēkiem, neatliec, bet aktivitātes, kur nepieciešama līdzcilvēku palīdzība, nedaudz piebremzē. Mijiedarbība ar kolēģiem, priekšniekiem nebūs vienkārša. Pirms ķeries pie pārkārtojumiem mājās, aprunājies ar mājiniekiem.

JAUNAVA

Nepaliec viens. Centies pēc iespējas vairāk kontaktēt ar draugiem, domubiedriem, pavadi laiku aktīvi. Taču zini mēru – uzklausi līdzcilvēku vajadzības, bet nesāc izdabāt viņu kaprīzēm! Mīļotā cilvēka dēļ esi gatavs lielākiem un mazākiem varoņdarbiem. Vēlāk ne vienmēr spēsi izprast citu cilvēku rīcības motīvus, tāpēc nebūs viegli sastrādāties.

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās

SVARI

Nestreb karstu, neļauj sevi iekārdināt ar vilinošiem, taču diezgan apšaubāmiem labumiem. Pietiks ar vienu neapdomīgu soli, lai sabojātu to, uz ko ilgi un cītīgi gāji. Mācies respektēt citu viedokli un civilizēti saskaņot plānus. Ja nebūsi piesardzīgs, iespējamas vilšanās un sīkas nepatikšanas, neattaisnosies uz kādu cilvēku vai notikumu liktās cerības. Var rasties jauns vaļasprieks.

SKORPIONS

Attiecības ar līdzcilvēkiem būs nevienmērīgas – brīžiem saprašanās būs tuvu ideālai, reizēm katrs vilks deķīti uz savu pusi un ne par kādu naudu negribēs piekāpties. Parūpējies, lai tavi labie nodomi netiktu pārprasti. Neskaidrības, līdz galam neizrunāti jautājumi, noklusēta patiesība un izvairīgas atbildes sarežģīs ceļu uz savstarpējo sapratni. Ja neatbalstīsi tuvinieku rīcību, saglabāt patīkamu atmosfēru mājās būs grūti.

STRĒLNIEKS

Nebūs viegli pieņemt lēmumus un izšķirties par konkrētu rīcību. Tavu uzmanību piesaistīs daudzas interesantas lietas, taču pamatīgāk pievērsties kādai no tām traucēs neizlēmība vai nopietnas motivācijas trūkums. Nonācis sarežģītā situācijā, iespējams, sapratīsi, ka kaut kas lietas labā ir jādara, bet tieši kas – nezināsi. Tas var kļūt par nopietnu pārbaudījumu tavai pacietībai.

MEŽĀZIS

Nelaid garām iespēju parādīt sevi no labākās puses, esi komunikabls, optimistisks un dzīvespriecīgs, uzmundrini nogurušos, iedrošini šaubīgos. Tomēr tas var sagādāt arī vilšanos, jo tava iniciatīva un labā sirds ne vienmēr tiks pienācīgi novērtēta. Tavas aktivitātes var ierobežot finansiālas problēmas, kas liegs dzīvot tā, kā esi iecerējis. Atturies no nozīmīgiem naudas ieguldījumiem, spekulācijām un riska.

ŪDENSVĪRS

Saprotot, ka ne visu izdodas izdarīt, kā iecerēts, var parādīties mazvērtības un nedrošības sajūta, uzmākties bezcerība. Neļauj tam iespaidot attiecības ar apkārtējiem, kontrolē savas sajūtas, emocijas. Uzņemies atbildību par apkārtējiem, tas palīdzēs mobilizēties un atgūt ticību saviem spēkiem. Tad arī tavas ieceres tiks novērtētas, taču īstenot tās vajadzēs palēnām, ejot soli pa solim.

ZIVIS

Garīgie meklējumi ietekmēs tavu dzīves uztveri – tā kļūs plašāka, asāka, daudzpusīgāka. Tomēr, lai uzsāktu savu ideju īstenošanu, pietrūks iniciatīvas, jebkura darbība prasīs papildu piepūli, vieglāk būs iesaistīties citu vadītos projektos un plānu īstenošanā. Tu maldīsies, ja domāsi, ka vari iztikt bez viņa atbalsta. Pieņem piedāvāto palīdzību.