Cita pasaule
2021. gada 6. decembris, 10:31

Viss notiks uz labu - horoskops visām zodiaka zīmēm no 6.12 līdz 12.12.

Jauns.lv

Uzzini, kas tavai zodiaka zīmei šonedēļ rakstīts zvaigznēs.

AUNS

Nebūs viegli panākt savu vēlmju piepildījumu – lielākoties tevi ierobežos paša noteiktie principi un ideāli. Lai nezaudētu pārliecību un nesāktu apšaubīt savus lēmumus, maini attieksmi, neesi aizspriedumains. Viss notiks uz labu, pat ja pirmajā mirklī tas izjauks tavus plānus. Ja vēlies saņemt atbalstu, esi patiess pret sevi un citiem. Sadarbojies tikai ar pārbaudītiem cilvēkiem.

VĒRSIS

Nedaudz tālredzības palīdzēs izvairīties no sīkām nebūšanām. Vērienīgas pārmaiņas darbā neieceri. Kamēr tiks apspriesti piedāvājumi un risinājumi, viss liksies skaidrs un saprotams, tiklīdz pāriesi no vārdiem pie darbiem, sāksies sarežģījumi. Piesardzīgs esi, dodot solījumus vai kaļot vērienīgus nākotnes plānus, jo daudz kas no tā, kas sākumā liksies iespējams, izrādīsies grūti izdarāms vai vispār neīstenojams.

DVĪŅI

Plašas sociālās aktivitātes neieplāno, atpūties no cilvēkiem, sabiedriskas rosīšanās un nekur tālu prom no mājām nebrauc. Ja iepriekšējās dienās nebija grūti tikt pie tā, kas tev vajadzīgs visvairāk, tad vēlāk īstenot iecerēto jau būs grūtāk, jo ne viss izdosies, kā iecerēts. Dzīvo mierīgi, dari savu darāmo, nekādas jaunas lietas nesāc un nebrīnies, ja darbi stāv uz vietas.

VĒZIS

Pa gaisu vien, pa gaisu vien! Lai kā tev kaut kas būtu apnicis vai garlaikotu, atturies no vēlmes savā dzīvē kaut ko strauji mainīt, pārkārtot, netiecies pēc ātra rezultāta. Koncentrējies konkrētam darbam, uzdevumam. Ja pirmajā brīdī būsi sarūgtināts, tad vēlāk sapratīsi, ka tas pasargājis tevi no ne viena vien aplama soļa. Attiecībās ar partneriem iztiec bez emocionālu jūtu izvirdumiem.

LAUVA

Esi uzmanīgs, neiekarsti strīdā ar cilvēkiem, kas ir tikpat apņēmības pilni pierādīt savu taisnību kā tu. Ja tavam viedoklim kāds nepiekrīt, tas nenozīmē, ka viņam nav taisnība. Toties priecēs draugi un attiecības ar mīļoto cilvēku. Centies saglabāt labu noskaņojumu arī vēlāk, kad pirmais prieks pierimis, un pacilātību nomainījusi ikdienas rutīna.

JAUNAVA

Var mosties šaubas par plānoto darbu lietderību. Sargies no maldiem un apmāna, no mijiedarbības ar aizspriedumainiem cilvēkiem un avantūristiem. Aktuāli var kļūt jautājumi, uz kuriem atbildes iespējams atrast tikai paša spēkiem. Tā būs lieliska iespēja labāk iepazīt pašam sevi, apjaust savu iespēju robežas. Ideāls laiks, lai kaut ko mainītu vai atmestu – vēlāk tas var neizdoties.

SVARI

Dažubrīd var trūkt apņēmības, lai īstenotu visu, kas iecerēts. Esi tālredzīgs, risinot finanšu jautājumus – mazāk domā, kā naudu tērēsi, labāk apsver iespēju to izdevīgi ieguldīt. Neļauj šaubām sabojāt labu ieceri, lūdz padomu kolēģiem, tuviniekiem. Viņi labprāt atbalstīs tevi, dalīsies pieredzē. Viegli nebūs, taču, izdarot pareizo izvēli, daudz kas tavā dzīvē sakārtosies.

SKORPIONS

Tavā dzīvē noteikti ir daudz dažādu lietu, par kurām lauzīt galvu, taču mēģini par tām nedomāt. Neesi pārgalvīgs, nepiekrīti tam, ko patiesībā tev nav pa spēkam izdarīt. Ģimenes dzīve būs mierīga, ja necilāsi sāpīgas tēmas, atturēsies no pārkārtojumiem, remontiem, novatoriskiem risinājumiem. Var būt visai dzīva iztēle, kas dažkārt traucēs pareizi izprast realitāti.

STRĒLNIEKS

Būs daudz darba, taču pietrūks iedvesmas un motivācijas tā veikšanai. Pat samērā neliela ķibele var tevi sadusmot, izsist no līdzsvara, tāpēc, pirms iesaisties kādā projektā vai uzsāc apjomīgāku darbu, apzini zemūdens akmeņus. Rīkojies tā, lai tas būtu izdevīgi tev. Mērenas fiziskas aktivitātes un svaigs gaiss palīdzēs atbrīvoties no stresa un slikta noskaņojuma. Pavadi brīvo laiku aktīvi!

MEŽĀZIS

Mīlestība un rūpes par sev mīļiem cilvēkiem būs viena no prioritātēm, taču atceries, ka rūpējoties par citiem, nedrīkst aizmirst arī par sevi! Sporto, lieto daudz šķidruma, attīri organismu no sārņiem. Tev ir savi plāni un savs ceļš ejams. Sevis labā esi gatavs darīt pat to, no kā citkārt būtu atteicies. Nepaļaujies uz to, ko tev saka priekšā citi, domā ar savu galvu.

ŪDENSVĪRS

Apstākļi būs mainīgi, būs vajadzīgs laiks, lai sakopotu domas un saprastu, kā rīkoties. Ar iniciatīvas izrādīšanu nesteidzies, vēro situāciju, nogaidi. Tikai pielūko, nekļūsti pārāk sapņains, nezaudē kontroli pār situāciju – neadekvāta rīcība viegli var radīt sajukumu un haosu. Piemērojies notiekošajam. Vēlāk lielāku uzmanību velti saimniecisku jautājumu risināšanai.

ZIVIS

Izvirzi sev uzdevumu saprasties ar citādi domājošiem, meklē kopīgu valodu ar tiem, kuru viedoklis tev allaž licies aplams. Nekrāj sevī aizvainojumu, nīgrumu, mēģini izrunāties, mierīgi izskaidrot savas vēlmes, nevis klusējot rūgtumu norīt. Tas palīdzēs sakārtot iekšējo pasauli un atgūt emocionālo līdzsvaru. Pilnveido sevi, un tev būs vieglāk pieņemt jaunus izaicinājumus.