foto: Publicitātes
LĀČU grauzdiņi – ideāla uzkoda mājas kinovakaram, jestram pasākumam vai pastaigai pie dabas
Dzīvesstils
2021. gada 2. decembris, 09:50

LĀČU grauzdiņi – ideāla uzkoda mājas kinovakaram, jestram pasākumam vai pastaigai pie dabas

Jauns.lv

Arī garos ziemas vakarus un brīvdienas var pavadīt aizraujoši – doties garākā pastaigā pie dabas, noskatīties labu filmu, palasīt interesantu grāmatu vai uzspēlēt kādu spēli labā kompānijā… Un tad ir svarīgi, lai pie rokas būtu kāds našķis, kas garšotu gan pašam, gan citiem.

Lāčiem, kā jau īstiem kārumniekiem, vienmēr būs kāds gardums, ar ko iepriecināt savus draugus un tuviniekus vai vienkārši mazliet palutināt sevi. Lāču grauzdiņi būs ideāla izvēle - tie visi ir bezgala gardi, gatavoti no īstā maizes krāsnī ceptas maizes, izmantojot tikai dabīgas izejvielas un ietērpti elegantā iepakojumā.

Visi Lāču grauzdiņi būs spēcinoša un garda uzkoda starp maltītēm – tos var baudīt gan mājās  tuvinieku un draugu lokā, gan ērti paņemt līdzi, dodoties pārgājienā vai piknikā. Atliek vien izvēlēties savu mīļāko garšu un pareizo daudzumu, un - mazie svētki var sākties!

Plānie, kraukšķīgie grauzdiņi ar BEKONU un MĀRRUTKIEM – nekļūdīga izvēle jestram pasākumam

Bekons un mārrutki - tās nu reiz Latvijā ir labi zināmas un pārbaudītas vērtības, varētu pat teikt, ka garšas klasika. Tomēr Lāču meistari vienmēr izdomā ko jaunu un šāda iecienīto garšu buķete kopā ar rupjmaizes grauzdiņiem ir nudien kaut kas īpašs. Turklāt, izvēloties grauzdiņus ar BEKONU un MĀRRUTKIEM, vienmēr trāpīsiet “desmitniekā”, jo šie grauzdiņi garšos visiem!

foto: Publicitātes

Plānie kraukšķīgie grauzdiņi ar TOMĀTIEM un BAZILIKU – Itālijas garšu baudītājiem

Latvieši, kā zināms, ir naski ceļotāji – ar prieku iepazīst jaunas zemes, atklāj jaunus ēdienus un garšas,bet pašas labākās ņem sev līdzi.  Tā uz Latviju ir atceļojis baziliks – garšaugs, kurš tagad atrodams gan lielveikalu tīklos, gan mazdārziņos vai aug, lepni nolikts uz palodzes virtuvē.

Arī Lāči ar prieku izbauda arvien jaunus garšu ceļojumus, rūpīgi izvērtē, izsmaržo un izgaršo, lai radītu arvien jaunas garšu kombinācijas ar kādu no Latvijā iecienītajiem produktiem.

Tā arī tapuši kraukšķīgie Lāču grauzdiņi ar īstu Itālijas garšu – TOMĀTIEM un BAZILIKU. Jā, patiešām, rudzu pilngraudu rupjmaizes grauzdiņi izcili garšo kopā ar saules lutinātajiem tomātiņiem un aromātisko baziliku!

foto: Publicitātes

Lāču grauzdiņu klasika - plānie, kraukšķīgie grauzdiņi ar ĶIPLOKIEM

Par Lāču grauzdiņiem ar ķiploku garšu nevienam vairs nav jāstāsta, tie vienmēr bijuši cieņā kā visgardākā uzkoda. Lāču grauzdiņi ar ĶIPLOKU kārdinošo aromātu un vilinošo garšu - klasiska un pieprasīta uzkoda ikvienā jestrā pasākumā!

foto: Publicitātes

Plānie, kraukšķīgie grauzdiņi ar izsmalcinātā ZILĀ SIERA garšu 

…Bet kādēļ gan nepamēģināt ko jaunu un izbaudīt neparastāku garšu salikumu? Tādēļ Lāči atkal čakli pastrādājuši un sieru cienītājiem par prieku tapuši plānie grauzdiņi ar ZILO SIERU, nudien tik gardi, ka mēli var norīt…

It VISI Lāču grauzdiņi domāti gardēžiem - tas būs brīnumgards našķis, jo šo izcilo grauzdiņu pamatā ir leģendārā Lāču rudzu maize, kas joprojām tiek cepta ar malku kurināmā krāsnī pēc sentēvu metodes. Turklāt tā var būt arī lieliska dāvana un gards našķis elegantā iepakojumā!

foto: Publicitātes

Lai labi garšo un veseli ēduši! 

Populārākie Lāču grauzdiņi ir atrodami visos lielākajos tirdzniecības tīklos, savukārt visplašākā izvēle  un daudzveidīgā ceptuves produkcija Jūs gaidīs Lāču veikalos vai internetveikalā www.laci.lv.

Lāču veikalu adreses: https://laci.lv/lv/veikali/.

foto: Publicitātes

Reklāmraksts tapis sadarbībā ar maiznīcu "Lāči".