foto: Shutterstock
Serumi - perfektie ādas glābēji
Neatkarīgi no ādas tipa rudenī droši izvēlies serumus, kas paredzēti jutīgas ādas kopšanai (arī tad, ja tevi nenomoka jutīgas ādas problēmas).
Skaistums
2021. gada 8. novembris, 05:45

Serumi - perfektie ādas glābēji

"100 Labi Padomi"

Rudens periodā skaistumkopšanas uzdevums ir ādas atjaunošana pēc vasaras, pabarošana un padzirdīšana, kā arī ādas aizsargbarjeras atjaunošana un nostiprināšana. Iesaka Cesvaines skaistumkopšanas centra Mora kosmētiķe Ginta Ustinova.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Šim nolūkam īpaši noderīgi ir serumi, kas ir perfekti glābēji un darbaholiķi, nodrošinot redzamu rezultātu. To priekšrocība ir aktīvo vielu procentuāli lielā koncentrācija, kāda nav atrodama ne krēmos, ne maskās, tāpēc arī serums sniedz ātrāku rezultātu.

Tie ir lieliski ādas vitalitātei – darbojas pret ādas noguruma pazīmēm, ļenganumu, pigmentācijas plankumiem.

Dari tā!

Lai atjaunotu sejas ādu, izvēlies serumus, kas satur E vitamīnu. Tas stimulēs reģenerācijas procesus, jo ir ļoti spēcīgs antioksidants. Jūras augu ekstrakti nodrošina kompleksu pieeju ādas lutināšanas procesā – no epidermas līdz pat dziļākajiem ādas slāņiem.

Rudenī vari skatīties uz vitamīniem, kuru lietošana vasaras mēnešos ir sarežģīta. A vitamīns, paātrinot epidermas atjaunošanās procesu, aktivizēs aizmigušo kolagēnu; C vitamīns darbosies kā antioksidants, nostiprinās asinsvadus, mazinās pigmentus, neļaujot ādai izskatīties nogurušai un pelēkai. Ja grūti izvēlēties, tad atslēgas vārds seruma izvēlē ir atjaunošana vai reģenerācija.

Tāpat rudenī pievērs uzmanību serumiem, kas uzlabo ādas aizsargbarjeru. Neatkarīgi no ādas tipa droši izvēlies serumus, kas paredzēti jutīgas ādas kopšanai (arī tad, ja tevi nenomoka jutīgas ādas problēmas). Šajos serumos pievienotās aktīvās vielas uzlabos ādas aizsargbarjeru, dos ādai spēku, lai tā ir labāk pasargāta ziemā. Tas nepieciešams jebkuram ādas tipam.