Vairāk nekā rokas pulkstenis: ierīce, kas apvieno modi un tehnoloģijas
Mode
2021. gada 21. oktobris, 11:16

Vairāk nekā rokas pulkstenis: ierīce, kas apvieno modi un tehnoloģijas

Reklāmas projekts

Jauns.lv

Vai zinājāt, ka viens no aizraujošākajiem stāstiem modes un tehnoloģiju evolūcijas vēsturē ir par rokas pulksteņiem? Tiek uzskatīts, ka pirmos rokas pulksteņus valkāja sievietes, lai pievērstu uzmanību plaukstas locītavai. Vēlāk tos aktīvi izmantoja Pirmā pasaules kara laika piloti, lai sekotu līdzi laikam un prognozētu, cik ilgi vēl pietiks lidmašīnas degviela. Vēlāk mehāniskos pulksteņus nomainīja kvarca pulksteņi, vēl vēlāk - viedpulksteņi, kuru lietošana kļūst arvien izplatītāka. Šodien redzam, ka vēstures rats ir apmetis pilnu loku un mūsdienu viedpulksteņi ir ne tikai tehnoloģiski attīstīti, bet arī atgriezušies pie savām saknēm, kā ekskluzīvi un moderni aksesuāri. Ieskatīsimies pulksteņu evolūcijas gaitā!

Pulksteņu vēsturē ir izveidojušās dažādas tendences, sākot ar izsmalcinātām ciparnīcām un metāla siksniņām un beidzot ar veselības datu monitoringa un treniņu funkcijām. Kopumā rokas pulksteņu evolūcija ir aizņēmusi pat vairāk nekā veselu gadsimtu, un beidzot ir pieejami pulksteņi, kas apvieno vēsturiskas stila detaļas ar modernākajām tehnoloģijām. Huawei Watch 3 Elite Edition ir viens no tiem. Tas ir viedpulkstenis ar klasisku metāla siksniņu un personalizētu ekrāna motīvu patiesi unikālam dizainam.

Rokas pulksteņa iegāde ir nozīmīgs pirkums, pirms kura jāveic izpēte, lai atrastu labāko savai gaumei un vajadzībām. Mēs iesakām pievērst uzmanību trim galvenajām lietām: dizainam, viedo funkciju daudzveidībai un pulksteņa akumulatora darbības laikam pēc uzlādes.

Vai mode un tehnoloģijas sader kopā?

Pirmie tirgū pieejamie viedpulksteņi bija ar nedaudz futūristisku un zinātniskās fantastikas cienīgu izskatu. Mūsdienu viedpulksteņi ir ieguvuši jau labi zināmo rokas pulksteņu izsmalcināto dizainu, piemēram, jaunajam Huawei Watch 3 Elite Edition ir klasiska metāla siksniņa, tāpēc tas ir ideāls pulkstenis darba tikšanās reizēm, pastaigām ar draugiem vai ceļojumiem. Huawei Watch 3 Elite Edition ir arī minimālistisks dizains - apaļš, ar īpaši jutīgu skārienjutīgo ekrānu un rotējošu kronīti, nepārslogojot ierīces izskatu ar liekām detaļām.

Mūsdienās viedpulksteņi atrisina vēl vienu, gadiem ilgu rokas pulksteņu trūkumu - statisku ciparnīcu. Agrāk dažādām dzīves situācijām nācās piemeklēt atšķirīgus pulksteņus, piemēram, saviesīgiem pasākumiem izvēlēties izsmalcināta dizaina pulksteni, kas piesaista uzmanību, bet darba gaitām izvēlēties askētiskāku. Mūsdienās viedpulksteņi lieliski risina šīs vajadzības. Huawei Watch 3 Elite Edition pulksteņiem ir pieejami moderni ciparnīcas dizaini, kas piemērojami katrai dzīves situācijai. Kopumā šajā pulkstenī ir vairāk nekā 1000 dažādu ekrāna dizainu, no kuriem var izvēlēties savai personībai vai situācijai piemērotāko, taču, ja ierīces valkātājs vēlēsies personalizētu dizainu, tad varēs radīt savu unikālo ciparnīcas motīvu.

Pulkstenis - veselības un fitnesa uzraugs

Ņemot vērā to, cik svarīgs mūsdienās ir veselīgs dzīvesveids un sevis uzturēšana labā fiziskā formā, pirms viedpulksteņa iegādes ir jāpārliecinās, vai tas tam ir gatavs. Piemēram, Huawei Watch 3 Elite Edition pieejami vairāk nekā 100 dažādu treniņu režīmu. 19 no tiem ir paredzēti profesionāļiem un ietver gan āra, gan iekštelpu treniņus, kā arī ierīce spēj automātiski noteikt sešus visbiežāk sastopamos treniņu veidus. Ja vēlaties iegūt vairāk datu, lejupielādējiet tālrunī lietotni Huawei Health, lai viegli piekļūtu detalizētiem veselības datiem un vismodernākajai maršruta izsekošanas funkcijai, kurā tiek izmantots multimodāla globālās navigācijas satelīta sistēmas (GNSS) atrašanās vietas sensors.

Huawei Watch 3 Elite Edition viedpulkstenī ir iebūvēti arī vairāki mūsdienīgi veselības uzraudzības risinājumi. Piemēram, ierīce aprīkota ar ādas temperatūras sensoru, kas informē valkātāju, ja tā ir paaugstināta. Visbeidzot, Huawei Watch 3 Elite Edition noteikti pārsteigs ar negaidīto "veselības apdrošināšanu": ja ierīce konstatē, ka tās valkātājs ir nokritis vai zaudējis samaņu, tā nekavējoties informē noklusējuma kontaktpersonu, un pēc pieprasījuma pat spēj  sazināties ar neatliekamās palīdzības dienestu.

Cik ilgi tas darbojas pēc uzlādes?

Ilgs akumulatora darbības laiks ir viena no svarīgākajām viedpulksteņa funkcijām, lai baudītu ierīces sniegtās iespējas pēc iespējas ilgāk. Tieši šajā ziņā Huawei Watch 3 Elite Edition arī izceļas - viedajā režīmā tas pēc uzlādes kalpos trīs dienas, bet īpaši ilgā akumulatora darbības režīmā - pat 14 dienas. Šāds akumulatora darbības laiks nodrošina, ka valkātājs var nepārtraukti uzraudzīt savus veselības datus un sirdsdarbības ritmu dienas laikā, bez nepieciešamības pastāvīgi noņemt Huawei Watch 3 Elite Edition, lai veiktu kārtējo uzlādi.

Huawei jaunajā viedpulkstenī ir divu mikroshēmu sistēma, kas nodrošina ne tikai jaudīgāku veiktspēju, bet arī daudz labāku datu apstrādes līdzsvaru. Īpašā “rozīnīte” ir uzņēmuma uzlabotais algoritms, kas ir izstrādāts, lai taupītu enerģiju un nodrošinātu ilgāku akumulatora darbības laiku.

Tātad, ja novērtējat gaumīgus, ekskluzīvus pulksteņus, bet vienlaikus vēlaties izbaudīt visas modernās viedās funkcijas un nevēlaties, lai jūsu ierīcēm pārāk ātri izsīktu enerģija, Huawei Watch 3 Elite Edition ir paredzēts tieši jums.

Reklāmraksts tapis sadarbībā ar Huawei.

Tēmas