foto: Pixabay.com
Poliete pēc incidenta draugu kāzās iesūdz tiesā līgavaiņa ģimeni un saņem iespaidīgu kompensāciju
2021. gada 19. septembris, 05:42

Poliete pēc incidenta draugu kāzās iesūdz tiesā līgavaiņa ģimeni un saņem iespaidīgu kompensāciju

Jauns.lv

Kāzu viešņa no Polijas, kas draugu kāzās Anglijā paslīdēja uz grīdas un iesūdzēja tiesā līgavaiņa ģimeni, tikusi pie teju 40 000 eiro lielas kompensācijas.

49 gadus vecā sieviete guva kājas muskuļa traumu, kad paslīdēja uz slapjas grīdas viņas draugu kāzās 2016. gada septembrī.

Sieviete tobrīd dejojusi kāzu norises vietā, kad paslīdējusi un guvusi kājas muskuļa traumu, kas izsaucis mokošas sāpes. Viņa iesūdzējusi tiesā bāra pārvaldnieku - uzņēmumu "Cellar Door Pubs Ltd", kas piederāja līgavaiņa ģimenes locekļiem.

Tiesa uzņēmumam piesprieda sievietei izmaksāt teju 40 000 eiro lielu zaudējumu atlīdzību. Tāpat firmai likts apmaksāt sievietes izdevumus par tiesu darbiem nepilnu 60 000 eiro apmērā, vēsta "Daily Mail".

Tiesnesis sacīja, ka krogs ir radījis apdraudējumu, piegādājot ūdens automātu bez pilienu paplātes un nesatīrot izšļakstīto ūdeni. Incidentā cietusī pēc kāzām nakšņojusi līgavas mājās.

Aculiecinieki tiesā liecināja, ka sieviete pirms došanās uz deju zāli bija izdzērusi dažas glāzes vīna un uzvilkusi kājās kurpes bez papēža.

"Telpa bija tumša un tur bija disko gaismas. Es dejoju. Liku kreiso kāju un paslīdēju. Man nebija iespējas nobalansēt ķermeni vai kā citādi izvairīties no kritiena. Man bija lielas sāpes. Sapratu, ka kaut kas nav labi."

Sieviete guvusi traumu, kuras rezultātā no kājas kaula izrauta cīpsla. Cietusī tiesā norādīja, ka ārstiem bijis cīpslu jānostiprina ar trīs metāla skrūvēm, kas pat tagad, piecus gadus pēc traumas, apsēžoties izraisa sāpes.