foto: Nadia Rhoads / SWNS
Viņa aizbrauca uz slimnīcu ar aizdomām par apendicītu, bet atbrauca mājās ar mazuli. Neparasts Ohaio stāsts
Nadija Rodsa.
Bērni
2021. gada 17. septembris, 12:46

Viņa aizbrauca uz slimnīcu ar aizdomām par apendicītu, bet atbrauca mājās ar mazuli. Neparasts Ohaio stāsts

Jauns.lv

Pavisam neparastu pieredzi piedzīvojusi 19 gadus vecā Nadija Rodsa no Ohaio štata. Ar aizdomām, ka viņai varētu būt apendicīts, draugs viņu aizvedis uz slimnīcu, bet 48 stundas vēlāk viņa pārradusies mājās ar zīdaini, vēsta "Mirror".

Kā stāsta pati jauniete, viņa lietojusi kontracepciju un nebija pieņēmusies svarā.

Arī nekas cits neesot liecinājis, ka viņa ir gaidībās. Tiesa, prasījušies pikantāki ēdieni, bet domājusi, ka tie viņai gluži vienkārši sākuši vairāk garšot. Arī menstruālajā ciklā nav novērojusi vērā ņemamas izmaiņas, jo bijusi smērēšanās, turklāt jau iepriekš asiņošana viņai bijusi salīdzinoši neliela.

"Man bija diezgan stipras muguras sāpes, es biju diezgan nogurusi, bet es to saistīju ar darbu, kurā man deviņas stundas jāstāv kājās," atminas jaunā māmiņa.

Kad jaunietei sākušās vēdera sāpes, viņu draugs aizvedis uz slimnīcu. Pārbaudot jauno sievieti, ārsti likuši viņai veikt grūtniecības testu.

Nadija Rodsa jaunās māmiņas lomā

gallery icon
8

"Es domāju, ka visi, veicot testu, kļūst nervozi, bet ne es, jo es zināju, ka lietoju kontracepciju. Domāju, ka tas nav iespējams," atceras Rodsa. "Es biju pārsteigta par rezultātu un patiesi šokā, jo īpaši tāpēc, ka man jau bija sākušās dzemdības, nebija laika pat sagatavoties."

Viņa aizrakstījusi īsziņu mammai ar tekstu: "Em, man ir sākušās dzemdības. Tikai domāju, ka tev vajadzētu to zināt". Māte atzvanījusi un bijusi tikpat pārsteigta kā Nadija, bet laimīga.

Pēc 14 stundu ilgām dzemdībām pasaulē nākusi meitiņa. "Man vajadzēja dažus mēnešus, lai pierastu un justos kā mamma, bet tagad tas man patīk," atzīst jaunā māmiņa.

Tēmas