Attiecības
2021. gada 17. septembris, 04:49

Vai Gobzema šķiršanās bija fiktīva? Politiķis joprojām dzīvojot kopā ar bijušo sievu

Juris Vaidakovs

Žurnāls "Kas Jauns"

Kā raksta žurnāls "Kas Jauns", tā secinājuši acīgākie sociālo tīklu lietotāji, kuri, pētot politiķa Alda Gobzema paštīksminošos ierakstus un fotogrāfijas, izsaka pieņēmumu, ka tās, visticamāk, uzņēmusi Alda nu jau šķirtā sieva Krista.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Aldis Gobzems, kas aizvadītajā nedēļā par neētisku rīcību tika izslēgts no sešām Saeimas sēdēm, sociālajos tīklos regulāri publicē pašslavinošus ierakstus, kuros redzams dažādās dzīves situācijās savā privātmājā un citur. Un ne vienam vien radies jautājums – kurš šīs Alda privātās dzīves ainiņas ir uzņēmis? Nu, šķiet, šī mīkla ir atrisināta!

Džeks ar labu gaumi

Kāds tvitera lietotājs pamanījis, ka dažas stundas pēc tam, kad Gobzems sociālajos tīklos ielicis savu kārtējo portretu, kurā redzams sēžam uz terases dēļiem, savā kontā sociālajos tīklos tādas pašas terases fotogrāfiju publiskojusi Gobzema šķirtā sieva Krista.

Pats Aldis Gobzems gan nav atklājis, kurš viņu vienmēr fotografē, šī jautājumu uzdevējiem atbildot, ka “tā nav publiska atklājama informācija”, turklāt piebilstot: “Kamdēļ ir cilvēku kategorija, kuri iedomājas, ka esmu pilnīgs zābaks, kuram vajag piāristus, stilistus un spīčraiterus utt. Es esmu diezgan gudrs džeks ar ļoti labu gaumi, starp citu.”

Taču šīs Alda Gobzema bildītes un Kristas Gobzemas sociālajos tīklos publicētā bilde, kas, pēc visa spriežot, uzņemtas teju vienā un tajā pašā laikā no vienas un tās pašas vietas, liek nojaust, ka to autore ir neviena cita kā politiķa šķirtā sieva. Vai tiešām Aldis un Krista dzīvo kopā vienā mājā arī pēc šķiršanās?

Ciemos pie Gobzema TV raidījumā "Gandrīz ideālas vakariņas"

Ciemos pie Saeimas deputāta Alža Gobzema TV raidījumā "Gandrīz ideālas vakariņas". Raidījumā Aldis Gobzems viesos uzņēma dziedātāju Ievu Sutugovu, modeli ...

gallery icon
18

Fiktīva šķiršanās?

Aprīļa sākumā Aldis Gobzems paziņoja, ka šķiras no savas sievas un bērnu mātes Kristas Gobzemas. Aldis un Krista (tolaik vēl Mūrniece) laulājās 2015. gada vasarā Torņakalna baznīcā. Toreiz aicināto viesu vidū bija tikai daži desmiti ļaužu – paši tuvākie radi, draugi un domubiedri –, taču kāzas uzraudzīja sešu vīru liela apsardzes komanda! Bet vedēju gods tika uzticēts kādai Kristas draudzenei un Alda draugam.

foto: no izdevniecības Rīgas Viļņi arhīva
Aldis un Krista kāzu dienā.

Nepilnu mēnesi pēc kāzām pāris noslēdza laulības līgumu par visas mantas šķirtību. Tajā tika ierakstīts, ka “katrs laulātais var patstāvīgi iegūt, lietot un rīkoties ne vien ar viņam pirms laulības piederējušo mantu, bet arī laulības laikā iegādāto neatkarīgi no otra laulātā. Visa manta, kas ir iegādāta laulības laikā līdz līguma noslēgšanai, tostarp nekustamie īpašumi, kustamā manta (transporta līdzekļi, naudas līdzekļi, kas atrodas kredītiestāžu kontos, u. c.), ir tā laulātā atsevišķā manta, uz kura vārda tā ir reģistrēta.”

Aldis Gobzems ar laulāto draudzeni Kristu un abu bērniem – meitu Adrianu un dēlu Akselu – dzīvoja 266 kvadrātmetrus plašā privātmājā Baltezerā, taču pēc šķiršanās tika pamanīts, ka Krista ar atvasēm mitinoties kāda Rīgas mikrorajona daudzdzīvokļu namā, bet Aldis turpat – savā Baltezera privātmājā. Savukārt tagad radušās aizdomas, ka Krista atkal uzturas šajā namā!

Vai tiešām Aldis un Krista dzīvo kopā vienā mājā arī pēc šķiršanās? Iespējams, jā, bet iespējams, ka Krista ar bērniem tikai regulāri apciemo savu bērnu tēvu. Taču sabiedrībai tik un tā radušās aizdomas, ka Gobzemu šķiršanās patiesībā bijusi fiktīva akcija, lai, piemēram, politiķis ar šo gājienu pasargātu savas finanses, norakstot īpašumus uz šķirtās sievas vārda, bet patiesībā tajos dzīvojot joprojām kopā.

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās

Aldis Gobzems Esplanādē uzrunā cilvēkus

Šovakar, 4. maijā Saeimas deputāts Aldis Gobzems (“Likums un Kārtība”) īsi pirms pulksten 19.00 ieradās pie Raiņa pieminekļa Esplanādē. Tur ...

gallery icon
83

Māja Baltezerā pirkta par ceturtdaļmiljonu

Aldis Gobzems joprojām dzīvo savā privātmājā Baltezerā, viņš arī regulāri izmanto apkārtnes priekšrocības, regulāri dodoties garākos skrējienos (redzēts, ka Aldis skrienot miesassarga pavadībā) un sportiskos izbraucienos ar velosipēdu.

Ādažu novadā esošo īpašumu politiķis sev ieguva 2020. gada 17. jūlijā no hokejista Jāņa Sprukta sievas Lauras, samaksājot 250 000 eiro. Cenu Gobzemam izdevies krietni nokaulēt, jo pirms kāda laika nekustamā īpašuma sludinājumā internetā varēja redzēt, ka 2195 kvadrātmetrus lielo īpašumu, kurā ir 266 kvadrātmetrus plašā māja, var iegādāties par 395 000 eiro. Laura Sprukte par minētā Baltezera īpašuma saimnieci kļuva 2012. gada jūnijā, no SIA "Ektornet Real Estate Latvia" to nopērkot par teju 190 000 eiro. Beidzamajos gados īpašums tika izīrēts – cena sasniedza 2200 eiro mēnesī –, tika izlikts tirgošanā par gandrīz 400 000 eiro, bet Saeimas deputātam Gobzemam pārdots par ceturtdaļmiljonu.

Citas interesantākās ziņas un notikumus lūkojiet žurnāla "Kas Jauns" šīs nedēļas numurā!