Skaistums
2021. gada 17. septembris, 06:11

51 gadu vecā Naomi Kempbela puskaila pozē jaunajā "Calvin Klein" kampaņā

Jauns.lv

Naomi Kempbela modes pasaulē ir vadošo modeļu rindās jau trīs desmitgades. Lai gan supermodelei šobrīd ir 51 gads, darba piedāvājumu savulaik par Melno panteru iesauktajai Kempbelai netrūkst. Un tas ir saprotams. Viņa aizvien izskatās absolūti nevainojami. Nesen viņa izvēlēta par jauno "Calvin Klein" reklāmas seju un pozējusi jutekliskā fotosesijā.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Jaunākajās fotogrāfijās modele izskatās tik labi kā nekad. Viņa piedalījusies zīmola “Calvin Klein” jaunākajā fotosesijā un vienam no attēliem pozējusi ar kailu ķermeņa augšdaļu. Attēli uzņemti “Necchi Campiglio” villā Milānā.

51 gadu vecā Naomi Kempbela bija ģērbusies vien džinsos, kas atstāti vaļēji un atklāj apakšveļu no “Calvin Klein” jaunākās kolekcijas. Kailās krūtis jutekliskajā fotogrāfijā Naomi piesegusi ar roku, savukārt pati laiski atgūlusies uz betona apmales līdzās puķudobei.

Naomi, kura šā gada maijā kļuva par māmiņu meitai, matus atstājusi vaļējus un tie krīt brīvās lokās. Vizāžisti izvēlējušies modelei izsmalcinātu grimu ar “dūmakaino acu” efektu.

Kādā citā attēlā supermodele redzama īsā baltā vannas istabas halātiņā, kas nedaudz pievērts un aiziets ar jostiņu, taču skatītājam ļauj aplūkot sievišķīgās auguma aprises.

Naomi demonstrē vēl daudzus citus apģērbus no jaunās sadarbības kolekcijas, to skaitā apakšveļu, sporta krūšturus, mājas apģērbu un frotē halātus.

Jaunās fotosesijas attēlus paredzēts izlikt uz lielajiem reklāmas stendiem Ņujorkā un Losandželosā.

Supermodele Naomi Kempbela uz sarkanā paklāja un ikdienā

gallery icon
76

Pavasarī Naomi Kempbela pārsteidza daudzus, paziņojot, ka ir kļuvusi par māmiņu savam pirmajam bērnam. Vēlāk kādā no intervijām modele atzina, ka viņas veiksmīgā un ļoti noslogotā karjera prasījusi vienu ļoti lielu upuri: tas traucējis atrast partneri ilglaicīgām romantiskajām attiecībām. Intervijā izdevumam “The Cut” modele norādīja, ka lielās aizņemtības dēļ nav izdevies “atrast dvēseļu biedru, kurš patiešām saprastu”. “Viņi skatās uz tevi un domā, ka esi stipra… Jā, es esmu stipra, bet es esmu arī jūtīga. Es zinu, ka attiecībās man ir jāmeklē kompromiss,” tā Kempbela.

foto: TheImageDirect.com/ Vida Press
Naomi Kempbela ar meitu šā gada jūlijā Ņujorkā.

Aizvadīto gadu laikā Naomi bijuši neskaitāmi presē daudz apspriesti romāni. Supermodeli ilgākas vai īsākas attiecības vienojušas ar Leonardo Dikaprio, Diddy, Robertu de Niro, Ašeru, Džerardu Batleru un Laiemu Peinu. Ilgākās attiecības viņai bijušas ar Vladislavu Doroņinu no 2009. gada līdz 2013. gadam, kā arī Flavio Briatori no 1998. gada līdz 2002. gadam.

Naomi Kempbella un Vladislavs Doroņins

gallery icon
13

Runā, ka Naomi ļoti vēlējusies bērnu no krievu uzņēmēja Doroņina.

Draugi apgalvo, ka supermodelei bērnu iznēsājusi surogātmāte, savukārt viņas dzīvē šobrīd esot jauna mīlestība, ar kuru Naomi cer kopīgi uzaudzināt meitu.

Naomi Kempbela un uzņēmējs Hasans Džamīls

Naomi Kempbelas un Hasana Džamīla attiecības nekad nav oficiāli apstiprinātas, taču 2016. gada jūlijā pāris nofotografēts lieliski pavadām laiku „British ...

gallery icon
6

Naomi Kempbela zīmola "Agent Provocateur" apakšveļā

Apakšveļas zīmols „Agent Provocateur” izraudzījies Naomi Kempbelu par jaunās kolekcijas reklāmas seju tāpēc, ka viņai ir jau pāri 40. Zīmola ...

gallery icon
6
recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās