Dženifera Atkina – skaistumkonkursa “Mis Lielbritānija” 2020. gada uzvarētāja

Līgavaiņa pamesta, Dženifera Atkina zaudē pusi sava svara un kļūst par “Mis Lielbritāniju”.

gallery icon
27
Skaistums
2021. gada 15. septembris, 13:11

"Ms Lielbritānija" fināliste Elle Selīne būs pirmā, kas konkursā piedalīsies bez kosmētikas

Jauns.lv

Skaistumkonkursa "Ms Lielbritānija" fināliste Elle Selīne būs pirmā, kas konkursā piedalīsies bez kosmētikas, vēsta BBC.

31 gadu vecā konkursa dalībniece šādi vēlas stiprināt jaunu sieviešu pašapziņu. Kā norāda Selīne, skolas laikā viņa izsmieta par savu ārējo izskatu.

"Es nāku no citas kultūras. Mani skolā izsmēja par manu ķermeņa formu, arī par matiem, kuri bija diezgan spuraini. Tā kā man bija mazliet lielāks matiņu apmatojums uz sejas un rokām, tad mani sauca par gorillu," skarbo skolas laika pieredzi atminas jaunā sieviete.

Izsmiešanas dēļ jau kopš 13 gadu vecuma sākusi taisnot matus, lietot tonālo krēmu, skuvusi rokas.

Selīne tagad ir garīgās veselības darbiniece. Jau pērn piedalījās "Mis Lielbritānija" kategorijā "Ms Lielbritānija", kas paredzēta 27-38 gadus veciem dalībniekiem. Viņa uzskata, ka pagājušajā gadā parādījusi tiesnešiem to, ko viņi sagaidījuši, nevis īsto Ellu. Šogad nolēmusi atkal ņemt dalību, bet bez kosmētikas palīdzības, jo Covid-19 laikā atradusi sevī pašpārliecinātību. Viņa ir arī mūziķe, skaistumkonkursa atlasē uzstājusies bez kosmētikas, un uzskata, ka tieši tas bijis "viņas vairogs".

Viņas skolas laika draudzene Keita Meja atzīst, ka Selīnes izsmiešana skolā tiešām bijusi skarba. "Tā būtu salauzusi ikvienu, bet viņa turpina piepildīt savus sapņus."

Meja atklāj, ka arī vairākkārt nav bijusi apmierināta ar savu izskatu, tādēļ fotogrāfijās izmantojot dažādus filtrus. Selīne viņai teikusi, ka tas nav nepieciešams.

"Ir vajadzīga liela drosme, lai atklātu sevi. Es domāju, ka viņa pavērs ceļu citām sievietēm. Tas ir tik iedvesmojoši," teic Meja.

"Mis Lielbritānija" fināls norisināsies ceturtdien un piektdien Lesterā.

Bijusī "Miss Lielbritānija" Zara Holande

gallery icon
16