foto: Pixabay
Līgava nopirka kāzu kleitu un apraudājās, kad atrada tajā vēstījumu no pirmās īpašnieces
Cita pasaule
2021. gada 30. jūnijs, 04:35

Līgava nopirka kāzu kleitu un apraudājās, kad atrada tajā vēstījumu no pirmās īpašnieces

Jauns.lv

Laura Trovera pamanīja savu sapņu kāzu kleitu Lielbritānijas Sarkanā krusta veikala skatlogā un izplūda asarās, kad atrada tajā iepriekšējās īpašnieces atstāto vēstījumu.

Šī bija pirmā kleita, kuru Laura no Londonas uzlaikoja un veikala darbinieki sacīja, ka viņas pirkums nodrošinās trīs ratiņkrēslus labdarībai.

31 gadu vecā sieviete atrada zīmīti, ko pie kleitas bija piestiprinājusi iepriekšējā īpašniece Frana. Zīmītē bija norādīti viņas kontakti un lūgums atsūtīt fotogrāfiju, lai viņa varētu redzēt, kā kleita piedzīvo savu otro lielo dienu.

Pēc kāzām Laura sazinājās ar Franu un abas apmainījās ar kāzu foto. "Katrs pieķeras savai kāzu kleitai, es tikai vēlējos zināt, kam tā tikusi. Es ne uz ko necerēju. Es biju tik pārsteigta, kad saņēmu ziņu, jo bija pagājis ilgs laiks. Bet esmu laimīga, ka kāds par šo kleitu priecājās tikpat ļoti kā es," sacīja Frana.

Tikmēr Laura vēlas, lai kleita turpina savu ceļu un ir nodevusi to atpakaļ britu Sarkanā krusta veikalam Londonā, cerībā, ka tā atkal atradīs īpašnieci, kas par to priecāsies tikpat ļoti kā divas iepriekšējās dāmas.

Laura atklāj, ka pie kleitas piestiprinājusi līdzīgu zīmīti cerībā, ka arī nākošais pircējs turpinās aizsākto un atbildēs uz ziņu, vēsta "Mirror".

Frana sākotnēji kleitu nopirkusi kāzu veikalā Kamdentaunā 2017.gadā par 1500 mārciņām (apmēram 1744 eiro). Tagad kāzu kleitas cena ir 150 mārciņas (apmēram 174 eiro).