Skaistums
2021. gada 13. aprīlis, 10:16

Atjaunojiet savu matu enerģiju pretī pavasarim!

Reklāmas projekts

Jauns.lv

Mati pēc ziemas vēja, gadalaika straujajām temperatūras maiņām, cepuru nēsāšanas un apkures sezonas beigām kļuvuši trausli, zaudējuši spīdumu un apjomu. Kā arī mati tiek žāvēti ar fēnu karstā temperatūrā, tiek izmanti karstie matu veidošanas rīki, tiek lietotas neatbilstošas matu gumijas utt. Matiem jāpalīdz atjaunot mitruma līdzsvaru un rekonstruēt matu šķiedras ar īpašu kopšanu. Kā uzlabot matu stāvokli un tos atjaunot?

Ieklausies Wella Professionals treneres Sintijas Trušinskas un KOLONNA frizieres un matu kopšanas speciālistes Ievas Cukundes padomos par matu kopšanu izvēloties Wella Professionals produktus, kuriem uzticas profesionāļi visā pasaulē!  

Matu kopšana

Veiksmes atslēga labu kopšanas rezultātu pamatā ir pareizi piemeklēti matu kopšanas līdzekļi atbilstoši matu stāvoklim un galvas ādai. Šampūna galvenais mērķis ir attīrīt matus un sagatavot tos tālākai kopšanai. Izvēlies šampūnu atbilstoši galvas ādas un matu vajadzībām, visiem matu tipiem derēs šampūni ar vērtīgām eļļām, piemēram, Argāna eļļu, Mandeļu eļļu vai Kamēlijas eļļu. Iesakām izmantot Oil Reflections līnijas šampūnu, kas viegli attīrīs matus un galvas ādu un piešķirs mirdzumu. Lokainiem matiem būs piemērots Nutricurls šampūns ar kviešu kliju ektraktu un hohobas eļļu, savukārt krāsotiem matiem Color Brilliance krāsas aizsardzībai.

foto: Publicitātes foto

Jāņem vērā, ka ja ir problēmas ar matu izkrišanu vai apjomu, noteikti jāmeklē produkti, kas palīdzēs atveseļot, tonizēt un pabarot galvas ādu. Šajā jomā pasaules līderis nr. 1 ir ASV zīmols NIOXIN, kuru par visefektīvāko līdzekli ir atzinuši tieši profesionāļi. Iesakam izvēlēties pazīstamus zīmolus un šajā ziņā nebaidīties iztērēt mazliet vairāk. Augstas kvalitātes produkti nebūs lēti, taču rezultāts būs redzami labāks.

Matu maskas

Ja mati tika bojāti krāsošanas, balināšanas vai karstuma ietekmē, tad noteikti būs nepieciešama atjaunojoša maska, piemēram, ar pantenolu vai barojošām eļļām un antioksidantiem. Arī šeit visiem matu tipiem derēs līdzekļi, kuru sastāvā ir vērtīgas eļļas. Masku lietošana matus padara  izturīgākus un vieglāk ķemmējamus. Tās atjauno un baro matus, uzreiz sniedzot tiem ilgstošu aizsardzību.

foto: Publicitātes foto

"Es iesaku šajā periodā lietot vismaz reizi nedēļā matu atjaunojošu, dziļas iedarbības matu masku, gan krāsotiem, gan arī dabīgiem matiem, un noturēt masku matos ne mazāk kā 5 minūtes, jo tad tiks iegūts vislabākais rezultāts.Tie kas šajā “mājsēdes” periodā matus ir krāsojuši mājās, iesaku izvēlēties masku bojātiem matiem, te derēs Wella Professionals Fusion līnijas maska ar zīda aminoskābēm un mikronizētiem lipīdiem. Mati kļūs atjaunoti, gludi, elastīgi un aizsargāti pēc lūšanas. Ja šajā periodā mati netika krāsoti, tad vislabāk piemērota būs Oil Reflections līnijas maska ar kamēlijas eļļu un baltās tējas ekstraktu, kura piešķirs mirdzumu un nogludinās matus. Steidzīgajiem ideāli derēs Nutri Enrich Self Warming ekspress maska, kura iedarbojas tikai 30 sekundēs, sniedzot spīdumu un atjaunojot sausus matus," stāsta Sintija Trušinska.

Krāsas uzturēšana

Wella Professionals  ikvienam piedāvā ērtu risinājumu matu krāsas uzturēšanai bez matu bojājumiem un piepūles, nodrošinot gan stilistiem, gan patērētājiem profesionālas kvalitātes risinājumu, kam viņi var uzticēties.

foto: Publicitātes foto

“Šajā pavasarī noteikti jebkurai dāmai jāizmēģina kompliments no Wella Professionals! Tās ir jaunās Color Fresh tonējošās matu maskas, kuras dos matiem gan taustāmu, gan vizuālu efektu. Pieejama daudzpusēja toņu palete, toņi derēs gan dabīgo toņu piekritējām, kā arī dāmām, kuras vēlas savu pavasari paspilgtināt ar košāku matu krāsu,” stāsta Ieva Cukunde.

Color Fresh Mask maskas  garantē profesionāla izskata krāsu 10 minūšu laikā. Sastāvā Wella Professionals semi-permanentie pigmenti redzamai profesionālas salona matu krāsas atsvaidzināšanai, matu mirdzumam un tonim atbilstošai, skaisti pakāpeniskai izbalēšanai. Uz matiem iedarbojas arī kā kondicionējoša maska ar botāniskajām eļļām, kuras uztur matus maigus un veselīgus, vienlaikus samazinot matu lūšanu ķemmēšanas laikā.

Matu veidošana

Kad mati izmazgāti ar šampūnu, palutināti ar matu masku vai kondicionieri, tie ir sagatavoti žāvēšanai ar fēnu un tālākai veidošanai. Kā nākamais solis būtu izvēlēties veidošanas līdzekļus, visos Wella Professionals EIMI veidošanas līdzekļos jau ir sastāvā aizsardzība no karstuma, atsevišķi termoaizsardzības līdzeklis būtu nepieciešams, ja matus pēc žāvēšanas veido ar tainotāju vai lokušķērēm. Ja matiem ļauj izžūt pašiem, aizsarglīdzeklis pret karstumu vairs nav vajadzīgs. Individuālā stila meklētāji var izvēlēties kādu no plašā veidošanas līdzekļu klāsta, lai radītu sev piemērotāko stilu neatkarīgi no tā, vai vēlies mežonīgu matu veidojumu, satriecošu mirdzumu, pamatīgu apjomu vai gludus un spīdīgus matus.

“Kā noslēguma produktu matu veidošanai iesaku Eimi Glam Mist izsmidzināmo līdzekli, kas piešķirs matiem starojošu spīdumu, kā arī ļoti patīkamu un gaistošu aromātu. Šis līdzeklis arī lieliski noderēs, lai atsvaidzinātu frizūru nākamajā dienā!” iesaka Ieva Cukunde.

Īpašais piedāvājums Jauns.lv lasītājiem:  Pērkot 2 pilna tilpuma Wella Professionals produktus, dāvanā Wella Professionals kosmētikas maciņš.

Sadarbībā ar Wella Professionals un skaistumkopšanas saloniem KOLONNA

Ar plašāku Wella produktu klāstu var iepazīties šeit

Raksts tapis sadarbībā ar Sirowa Rīga.

Tēmas