Attiecības
2021. gada 4. aprīlis, 04:52

Ekstrēmās attiecības: šīs dvīnes dalās ar visu, viņām pat ir kopīgs mīļākais

Jauns.lv

"Mēs domājam, ka esam viena persona," tā par sevi saka 35 gadus vecās Anna un Lūsija no Austrālijas. Abas ir viens no pieciem dvīņu pāriem, kas piekritis piedalīties TLC šovā "Ekstrēmās māsas".

Realitātes šovs savu pirmizrādi piedzīvos 25. aprīlī un tajā Anna ar Lūsiju tiek dēvētas par "visidentiskākajām pasaulē". Tam ir arī pamatots iemesls. Māsas ģērbjas, ēd vienādi, izpilda tos pašus vingrinājumus un viņas ir teju neiespējami atšķirt.

Abas vistiešākajā nozīmē visu dara kopā, pat mazgājas dušā, iet uz tualeti un guļ vienā gultā. Annai un Lūsijai ir arī kopīgs draugs - 40 gadus vecais Bens, kurš guļ pa vidu māsām.

"Kopīgs draugs mums nozīmē arī to, ka mēs visu laiku esam kopā," skaidro māsas, kuras gan nevar vīrieti apprecēt, jo poligāmas laulības Austrālijā ir aizliegtas.

"Šajās attiecībās nav greizsirdības. Ja Bens skūpsta Annu, viņš pēc tam uzreiz noskūpsta mani." Tagad dvīnes vēlas kļūt par māmiņu bērniem no Bena.

Šovā piedalās arī identiskās dvīnes Britānija un Briana, kuras ne tikai ģērbjas vienādi, bet ir apprecējušās ar identiskajiem dvīņiem Džošu unn Džeremiju. Māsām pat bija kopīgas kāzas, vienādi tērpi un visi četri dzīvo vienā mājā Virdžīnijā.

Uzaugot, Britānija un Briana vienmēr vēlējušās sākt ģimenes dzīvi vienā laikā un piepildīja savu sapni paliekot stāvoklī ar dažu mēnešu starpību.

35 gadus vecais Džošs un 33 gadus vecā Britānija janvārī sveica pasaulē savu dēlu Džetu, kamēr Briana ir grūtniecības trešajā trimestrī.