Cita pasaule
2021. gada 22. marts, 11:40

Ar savu enerģiju iedvesmosi citus: horoskops visām zodiaka zīmēm no 22.03. līdz 28.03.

Jauns.lv

Uzzini, ko zvaigznes tev sola šonedēļ.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

AUNS

Tuvākajās dienās nav ieteicams sākt ar darbu vai ģimeni saistītas pārmaiņas. Esi mierā ar to, kā rit tava dzīve, tiecies pēc stabilitātes, orientējies uz tradicionālām vērtībām. Cilvēkiem, kas mēģina ietekmēt tavas domas vai rīcību, liec skaidri saprast, ka neļausi sevi izrīkot. Klusēšana var tikt uztverta kā piekrišana, tāpēc reaģē nekavējoties.

VĒRSIS

Esi paškritisks un racionāls. Neatsakies no veselību stiprinošiem pasākumiem arī tad, ja šķiet, ka ar to viss ir kārtībā. Daudz uzmanības un spēka iztērēsies sīkumos. Detaļas veido veselumu, neapjūc, visu kārtojot pareizā secībā. Gādā par to, lai ap tevi būtu tuvi un mīļi cilvēki. Atjauno saikni ar tiem, ar kuriem attiecības pēdējā laikā pasliktinājušās.

DVĪŅI

Padomā par to, ar ko šobrīd esi kopā, – vai tiešām viss ir tieši tā, kā tu vēlies? Ja nē, kādas ir tavas iespējas pavērst visu tev tīkamā gultnē. Vēlamā rezultāta sasniegšanai bez kautrēšanās izmanto visdažādākos līdzekļus. Tiklīdz būsi spēris pirmo soli, katrs nākamais prasīs mazāku piepūli, radīsies lielāka drosme, azarts. Veiksme būs tava sabiedrotā!

VĒZIS

Ja esi viens, padomā, kādu nākotni sev vēlētos un ko vari darīt tās labā. Iespējas mainīt attieksmi pret sevi tev būs, jautājums tikai, kurā virzienā. No liela darba apjoma un strauja dzīves tempa nebaidies. Galvenais pareizi salikt akcentus – netērē spēkus mazsvarīgiem darbiem, vairies no konfliktsituācijām un negatīvi noskaņotiem cilvēkiem.

LAUVA

Attiecības ar mīļoto būs stabilas, paredzamas, bet tāpēc ne mazāk interesantas. Visbanālākie vārdi, īstajā brīdī pateikti, sagādās prieku, mudinās uz cēlu rīcību. Vientulības brīžus izmanto sevis sakārtošanai un pašanalīzei. Šis laika periods piemērots neliekai atslodzei, relaksācijai, spēku atjaunošanai. Ja neatliekamu pienākumu vai saistību dēļ nevari atvilkt elpu, tad vismaz samazini slodzi.

JAUNAVA

Ja kļūst garlaicīgi un šķiet, ka pienācis laiks padarīt dzīvi interesantāku, izvēlies to, kas tev svarīgs. Ne viss, ko aizsāksi, īstenosies ātri un bez aizķeršanās – daži jauninājumi harmoniski iekļausies tavā dzīvē, ar citiem apradīsi tikai pēc kāda laika. Esi gatavs publikas uzmanībai un, iespējams, pat provokācijām tevi iesaistīt dažādu interešu krustugunīs.

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās

SVARI

Neatkāpies no savām tiesībām un tā, kas tev pienākas. Tev nav jājūtas vainīgam vai jātaisnojas par to, ka tu dzīvo labāk vai esi veiksmīgāks nekā citi. Mākslas darbi rodas mokās, arī sociālie panākumi nenāk kā pašsaprotama balva tikai par to, ka tu esi nācis šai pasaulē. Esi mērķtiecīgs, pie sasniegtā neapstājies, no katras situācijas centies iegūt pēc iespējas lielāku labumu.

SKORPIONS

Turpmāko dienu notikumi liks aizdomāties par likteni un dvēseļu radniecību. Vēlāk pārskati savu attieksmi pret vērtībām un to, kas ietilpst tavā iztikas minimuma groziņā. Labāk veiksies, ja būsi secīgs un punktuāls. Attiecībās vairies no slepenas, aizmuguriskas rīcības, nepieļauj, ka tevis dēļ izjūk kāda draudzība vai rodas greizsirdība.

STRĒLNIEKS

Plāni brīžiem mainīsies, arī tie, kuros viss bija izdomāts līdz pēdējam sīkumam. Ilgi galvu nelauzi, dari to, kas pirmais iešaujas prātā, un tu daudz nekļūdīsies. Ierobežojošos apstākļus vieglāk būs pārvarēt, ja būsi gatavs ziedot vai upurēt daļu no lietām, vērtībām, kas nodrošina tev ierasto komfortu. Dubulto likmi, tad arī radīsies iespēja atgūt ieguldīto.

MEŽĀZIS

Strādā pie paštēla, kritiski izturies pret saviem trūkumiem, taču nežēlojies – novērs tos. Ļaudis augstu vērtēs tavu neliekuļoto attieksmi un atklātību, un tās dēļ iemantosi cieņu un uzticību. Pateicoties asuma dziļumam, tavam vērīgajam skatienam garām nepaslīdēs ne mazākā skabarga otra acī, tomēr izvēlies delikātus veidus savu novērojumu atreferējumam.

ŪDENSVĪRS

Jaucoties citu dzīvē, savas problēmas neatrisināsi. Īss būs tas mirklis, kad varēsi ieviest pozitīvas izmaiņas profesionālās realizācijas jomā. Lai izvairītos no muļķīgiem pārpratumiem, nesteidzies visu, kas uz sirds, izklāstīt vienā elpas vilcienā. Pirms izdari kādus secinājumus, pārliecinies, ka tavi argumenti ir sadzirdēti un sarunu biedrs tevi saprot pareizi.

ZIVIS

Nepalaid garām iespēju izteikt sevi kādā radošā dzīves jomā. Tikai parūpējies, lai tas nepamudina tevi uz nepamatotu risku. Aizstāvot savas intereses, atceries, ka ar smalkām, diplomātiskām metodēm reizēm var panākt vairāk nekā ar uzstājību. Pievērsies smalkām matērijām – filozofijai, ezoterikai. Enerģijas pieplūdums un iedvesma palīdzēs paveikt vairāk, nekā iecerēts.